ERBAKAN VAKFI'NIN AÇILIŞI YAPILDI

Erbakan Vakfı Kayseri Temsilciliği, Vakıf Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın katılımıyla açıldı. Erbakan Kayseri'de adaylık sinyalleri verdi.

Erbakan Vakfı Kayseri Temsilciliği, Vakıf Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın katılımıyla açıldı.

Merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan tarafından kurulan Erbakan Vakfı'nın Kayseri temsilciliği açılışında konuşan Fatih Erbakan, İslam'ız saadet olmaz düşüncesi içerisinde olduklarını belirterek, Necmettin Erbakan'ın fikriyatı doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Erbakan Vakfı'nın ilmi çalışmalar vakfı olacağını söyleyen Fatih Erbakan: 'Kayseri ile resmiyette 40. temsilciğimizi açmış bulunuyoruz. Erbakan hocamızın bırakmış olduğu manevi mirasının yüksek olmasından ve hayatı boyunca sürdürdüğü çalışmalardan dolayı birçok yerde teşkilatlarımız kendiliğinden oluşuyor. Kendileri bize başvuruyor. Hocamızın isminin olduğu yerde hizmet etmek istediklerini belirtiyorlar. Bizimde tahmin edemeyeceğimiz şekilde büyüdük. Buda bizim samimiyetimiz ve hocamızın isminden dolayı gerçekleşti. Asıl gayemiz kuvvetin değil halkın üstün tutulduğu bir düzen kurulmasıdır. Sömürünün değil iş birliği ve adil dayanışmanın, nimet ve külfetin adil paylaşılmasıdır. İlmi çözümleri, ilmi projeleri milletimize ulaştırmak istiyoruz.  ' şeklinde konuştu.

ERBAKAN, KAYSERİ'DE ADAYLIK SİNYALLERİ VERDİ

Haziran ayında gerçekleşecek olan Milletvekilliği seçimlerinde aday olacağına dair bilgiler dolaşan Erbakan, adaylık için kesin karar vermediğini söyledi.  Adaylık konusunda istişarelerinin devam ettiğini belirten Erbakan, aday olması durumunda ise aday olacağı yerler içerisinde, Konya, İstanbul, Kocaeli ve Bingöl illerinin ön plana çıktığını söyledi.

Bakmadan Geçme