Elitaş VE Özden 2071 Nolu sandıkta oy kullandı

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 25.dönem Milletvekilliği Genel seçimleri için oyunu kullandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kocasinan ilçesine bağlı TED Kayseri Koleji'ne gelerek, 2071 nolu sandıkta oylarını kullandı. Oy kullanımı sonrası açıklama yapan, Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Bu gün 7 Haziran seçimlerinin başlangıcı olduğunu belirterek, '4 yıl önce yapılan 2011 seçimlerinin, 12 Haziran seçimlerinden sonra ki, yapılan ve Türkiye de AK Parti iktidarı ile birlikte gelenek haline geldiği ve erken seçimlerin tarihe karıştığı bir dönem yaşadık. 2 ay süre ile seçim kampanyasını hakkı ile yerine getirdik. İl, ilçe, kadın kolları ve gençlik kollarımız bütün güçleri ile çalıştılar. Milletvekili adaylarımız aday adaylarımız bütün güçleri ile çalıştılar. Bu güne kadar yapılan işler hem siyasi partilerin, hem de adayların işleri idi. Bundan sonra mühür millette. Millet ne takdir ederse, ona herkesin boğun eğmesi gerekir. Herkesin kabullenmesi, rıza göstermesi gerekir. Artık söz ve kararın milletin olduğu gün içerisindeyiz. Hayırlı uğurlu olsun' dedi.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ise, 2 aylık bir çabanın sonuncunda, AK Parti'nin hedefleri arasında yer alan 2071 nolu sandıkta oy kullandığını ifade ederek, 'İnşallah hedeflerimizi gerçekleştirecek bir oy alırız diye temenni ediyoruz. Güzel ve sakin bir seçim atmosferi geçiriyoruz önemli olanda bu. Her hangi bir olumsuz olayla karşılaşmadık. İnşallah seçin sonuna kadar böyle olur. Bundan sonra nasibimiz neyse, onu bekleyeceğiz. Uzun bir çalışma süreci geçirdik. Teşkilat olarak, 2 binden fazla program yaptık. Yapılan bu programlar neticesinde de bu gün oyumuzu kullandık. Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme