Eğitime başlamadan, kafa tutmaya başladılar

Bil-Fen Eğitim Kurumları'nın Kayseri Yatırım Kompleksi Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Bil-Fen Kurucu Temsilcisi Naci Bedir, 'Kimse bugüne kadar İldem'e, Gesi Fatih Mahallesi'nde bizim yaptığımız büyüklükte 'devlet de' dahil bir yatırım planlamamıştı' diyerek adeta devlete kafa tutmaya kalktı.

Bir otelde düzenlenen toplantıya, Bil-Fen Kurucusu Temsilcisi Naci Bedir, koordinatörler ve müdürler katıldı. Düzenlenen toplantı, Bil-Fen Eğitim Kurumları'nın tanıtım filminin izlenmesi ile başladı. Programda daha sonra konuşma yapan Bil-Fen Kurucusu Temsilcisi Naci Bedir, Bil-Fen Eğitim Kurumları'nın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bedir, 'Yatırımcı şirketimiz 2012 yılında kuruldu. Öteden beri var olan ve üzerinde başlanmış ve daha sonra Milli Eğitim'in mevzuat değişikliğinden sonra atıl kalmış olan bir arsa yatırımının şirketimiz tarafından satın alınması ile birlikte 2012'nin sonlarına doğru yatırıma başlamış olduk. Yaklaşık 2 yıllık bir süre zarfında 10 bin metrekare arazi üzerine kurulu 20 bin metrekarenin üzerinde kapalı alana sahip, içerisinde farklı donatılar olan Türkiye'nin en güzel okullarından birini yaptık' dedi.

Bedir ayrıca, Kayseri'ye büyük bir kompleks yapacaklarını söyleyerek, 'Okul yatırımı devam ederken Kayseri'deki ve Türkiye'de eğitim faaliyetlerini çok yakından izliyoruz. Okulumuzu inşa etmek kolaydı fakat emanetin ehline teslimi de çok önemliydi. Klasik, bildiğimiz bir anlamda eğitim Kayseri'ye ilave bir şeyler getirmeyecekti. Kimse bugüne kadar İldem'e, Gesi Fatih Mahallesi'nde bizim yaptığımız büyüklükte devlette dahil bir yatırım planlamamıştı' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme