Eğitim Bir-sen, İlkleri Gerçekleştirmeye Devam Ediyor

Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi, üyelerine yönelik şube müdürlüğü için görevde yükselme öğretimine uzaktan öğretim hizmetini de ekledi.Şube müdürlüğü için görevde yükselme sınavına hazırlık için 2 ciltlik kitap dağıtımının...

Eğitim-Bir-Sen Genel Merkezi, üyelerine yönelik şube müdürlüğü için görevde yükselme öğretimine uzaktan öğretim hizmetini de ekledi.

Şube müdürlüğü için görevde yükselme sınavına hazırlık için 2 ciltlik kitap dağıtımının yanında bir ilki daha gerçekleştiren Eğitim-Bir-Sen, bütün illerde uzaktan öğretim hizmeti vermeye başladı.

Kayseri'deki uzaktan öğretim faaliyeti Melikgazi Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi konferans salonunda 17.11.2013 tarihinde saat 09.00'da başladı. Sınav tarihi olan Aralık ayı son haftasına kadar devam edecek olan bu faaliyet, Pazar günleri gün boyu devam edecek.

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan'ın selamlama konuşması ile başlayan uzaktan öğretim kursuna çok sayıda sendika üyesi katıldı. Kursun teknik yönlendirmesini Cemal Bolgi yürütüyor.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme