Doç. Dr. Gökhan Özerdem Memorıal Kayseri Hastanesi'nde

Memorial Kayseri Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü kadrosuna bir yeni isim katıldı. Doç. Dr. Gökhan Özerdem hasta kabulüne başladı.1965 Ordu doğumlu olan Doç. Dr. Gökhan Özerdem, 1983 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden...

Memorial Kayseri Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü kadrosuna bir yeni isim katıldı. Doç. Dr. Gökhan Özerdem hasta kabulüne başladı.

1965 Ordu doğumlu olan Doç. Dr. Gökhan Özerdem, 1983 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 1991 yılında Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi'nde Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanlığı eğitimine başladı. Doç. 1991- 1997 yılları arasında Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi'nde araştırma görevlisi olarak çalıştı. 1998- 2013 yılları arasında ise Ankara ve Kayseri'de çeşitli özel hastanelerde görev yapan Doç. Dr. Özerdem, Memorial Kayseri Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölümü kadrosuna dahil oldu.

Doç. Dr. Gökhan Özerdem, 'Erişkin kalp cerrahisi, büyük damar ve aort cerrahisi, periferik damar cerrahisi, koroner cerrahi, kapak tamirleri ve aritmi düzeltilmesi cerrahisi ve kalp yetmezliği cerrahisi' alanlarında deneyim sahibi.

Bakmadan Geçme