DAĞ FARE BİLE DOĞURMADI

Kayseri'yi yönetenlerin 'güya Kayserispor için' bir araya geldikleri toplantıda, kimse Kayserispor'a yapılacak maddi destek için somut bir öneri ve taahhütte bulunup 'biz şu kadar milyon lira yardımda bulunuyoruz işte şu da para' diye net konuşamadığından, sonuç da hayal kırıklığı oldu. Özellikle şehrin Belediye Başkanlığı koltuklarında oturan Büyükkılıç, Palancıoğlu ve Çolakbayrakdar'dan bu manada hiç ses çıkmaması hayretle karşılandı.

ERTEKİN SERT AMA NET KONUŞTU
Toplantıya Kayserispor'un isim sponsoru da olan BOYDAK Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin damgasını vurdu. Ertekin toplantıda yaptığı konuşmada bugüne kadar şehirde taahhüt edilen paraların takıma ödenmediğine dikkat çekerek, 'Burada bir bütçe oluşturun kaç paraya bağlanırsa bu bütçenin 10 katını BOYDAK olarak vermeye hazırım' dedi. Ancak buna rağmen başta belediye başkanları olmak üzere toplantıya katılanlar 'dut yemiş bülbül' misali sessiz kalınca toplantının sonu da hüsran oldu.

VALİ: PARA ARAMAYA DEVAM
Toplantı sonunda bir açıklama yapan Vali Günaydın ise toplantıda bir karara varılamamasını kullandığı yuvarlak cümlelerle tolere etmeye çalıştı. Günaydın toplantının 'çok verimli' geçtiğini ifade ederken bu 'verimliliğin' parasal karşılığını söyleyemedi, çünkü toplantıya katılan hiç kimse parasal bir destek vaadinde bulunmadı. Vali Günaydın'ın açıklamasındaki en gerçekçi ve net cümleler ise 'Birtakım nedenlerden dolayı aşmamız gereken bazı hususlar var ve bunların arayışlarına devam edeceğiz' şeklinde oldu.

Bakmadan Geçme