Çınar, eğitimlerine devam ediyor

Erciyes Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda Dış Ticaret Eğitim Semineri gerçekleştirildi. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşen seminer dün sabah 10.00'da başlayıp 16.00'da sona erdi.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ile Çınar Gümrük Müşavirliği tarafından ortaklaşa düzenlenen seminere katılan öğrencilere ihracat tanımı ve çeşitleri, ithalat tanımı ve çeşitleri, teslim şekilleri, ödeme şekilleri, dış ticarette kullanılan belgeler, ambar bekleme süreleri konuları anlatıldı.

Seminer hakkında bölüm yetkilileri yaptığı açıklamada, öğrencilerinin eğitimine önem verdiklerini belirterek: 'Çınar Gümrük Müşavirliği ile ortaklaşa bir çalışma yaptık. Bölüm başkanlığı olarak uluslararası ticaret üzerine konferans düzenledik. Hep birlikte öğrencilerimize uluslararası ticaret konusunda bilinçlendirmek ve ihracat, ithalat konusunda eksikliklerini gidermek için çalışıyoruz. Programa 116 öğrencimiz katıldı. Eğitim programına katılan tüm öğrencilerimiz program sonrasında sertifikalarını alacaklar' ifadelerini kullanıldı.

 

 

Bakmadan Geçme