CHP'de ayrılık rüzgrı

CHP Kayseri İl Yönetimindeki peş peşe gelen istifalar dikkatleri Başkan Feyzullah Keskin'in üzerine çekti. Keskin bir kalemde, iki başkan yardımcısı, il saymanı ve il sekreteriyle yollarını ayırmak zorunda kaldı. Kayseri kamuoyu 'CHP'de neler oluyor?' derken başkan Feyzullah Keskin, ' Her şey yolunda! Yolumuza arkadaşlarımızla devam ediyoruz' açıklamasını yaptı.

 Geçen hafta CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin ile kişisel düşünce ayrılığına giren İl Saymanı Müge Deliorman'ın istifası beraberinde üç ismin daha parti yönetimindeki görevlerinden ayrılma kararı almalarına neden oldu. Deliorman'ın yanı sıra başkan yardımcıları Berrin Özen, Bülent Koca ve İl sekreteri Asef Türkdönmez istifaların nedeni olarak il başkanı ile yönetim kurulu arasındaki görüş ayrılığı gerekçe olarak gösterdi.

Gözler Başkan Keskin'de

CHP İl Yönetim Kurulunda bir anda ortaya çıkan istifalar yönetimin tamamen düşmesi tehlikesini ortaya çıkardı. Üye sayısı 24 olan CHP İl Yönetiminde istifa sayısı 13 ve üzeri olması durumunda Keskin ve ekibinin görevi otomatik olarak düşmüş olacaktı. İstifaların devam edecek olması dedikoduları ortada dolaşırken Kayseri kamuoyunda gözler başkanlığı tehlikede gibi görünen Feyzullah Keskin'in üzerinde toplandı. Sakin ve kararlı görünen Keskin, il yönetiminde sorun olmadığını ve çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

'Yönetim devam ediyor'

Yönetim Kurulunda olan istifaları normal olarak karşılayan Feyzullah Keskin, 'Yönetim organizasyonlarında bu tür olaylarla karşılaşmak normaldir. Bir arkadaşımızın kişisel olarak hareket etmesinden dolayı kaynaklanan ve devam eden bir durumdur. Arkadaşımızla düşünce ayrılığı olduğundan dolayı istifasını istemiştim. Durumu kişiselleştirerek beraberinde diğer arkadaşları yanında götürdü. İstifaların yerine yedek üyelerden takviye ederek çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. İstifa eden arkadaşlarımla fikirsel tartışmamız ve ayrımcılığımız yoktur. Birlikte çalıştığımız dönemlerde yaptıkları hizmetlerden dolayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.

 

Kayseri Gündem

 

Bakmadan Geçme