Chp Kepez'de Seçim Bürosu Açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Talas ilçesine bağlı Kepez kasabasında Seçim Bürosu açtı.Kepez Seçim Bürosu'nun açılışına, CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, Talas Belediye Başkan adayı Nazlı...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Talas ilçesine bağlı Kepez kasabasında Seçim Bürosu açtı.

Kepez Seçim Bürosu'nun açılışına, CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, Talas Belediye Başkan adayı Nazlı Erdoğan ile partililer katıldı. Seçim Bürosu'nun açılışında konuşan İl Başkanı Mustafa Ayan, aslında bu seçimlerin yerel seçim olmadığını, ülkenin kaderine karar verilecek bir seçim olduğunu ifade ederek, ''İktidardaki parti, 'Allah' diyerek, besmele çekerek, bizim saf duygularımızı kullanarak oy alan ve 11 yıldır iktidarda olan bir parti. Ancak yaptıklarını hepimiz biliyoruz, görüyoruz. Utanmadan, arlanmadan, sıkılmadan, yaptıkları işi besmeleyle, Allah'ın adını anarak, bizim insanımızın evine kömür, makarna alacağı ve ülkemizin onurlu duruşuna katkı sağlayacağı paraları çaldılar. Bir başbakanın oğlu, babasını arıyor, 'Selamünaleyküm' diyor. Baba da 'oğlum, paraları sıfırla' diyor. Bu para 30 milyon dolar., bir kamyon para arkadaşlar. Yazık değil mi? Bu insanların tertemiz oylarını alarak yüzde 51'le iktidara geldi. Hepimiz oy verdik, sizler verdiniz. Haram olsun, zehir zıkkım olsun'' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin tertemiz bir parti olduğunu vurgulayan Ayan, ''İçinde hırsızı, namussuzu barındırmayan, bulduğu zaman da kafasını kopartacak kadar inançlı ve dirençli, bu halkı seven bir parti'' diye konuştu.

CHP Talas Belediye Başkan adayı Nazlı Erdoğan da, hükümetin icraatlarını eleştirerek, ''Rant peşinde, kasasını doldurma peşinde, akrabalarını zengin etme peşinde olan AKP iktidarı, ne yazık ki ülkeyi kendi kaderine terk etmiştir. Sağlık, ulaşım, imar sorunlarınız var, hepsi olduğu gibi duruyor. Bunlar 12 yıldır iktidardalar ve 15 yıldır da belediyeleri yönetiyorlar. Hangi derdinize derman oldular? Hangi sorununuzu çözdüler?'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan, ''Biz buradan sizlere söz veriyoruz. Talas'ın içinde, şehir merkezinde hangi imkanlar varsa, köyümüzde de o imkanlar olacak. Biz Allah'ın izniyle sağlık sorunlarını çözeceğiz, imarla ilgili sorunlarınızı çözeceğiz, elektrikle ilgili sorunlarınızı çözeceğiz. Biz derdinize deva olmak için yola çıktık. Sizlerin de desteklerinizi bekliyoruz'' dedi.

Seçim Bürosu'nun açılışında son olarak konuşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal ise ''Talas'ta ve Büyükşehirde 31 Mart'ta yaşayacağımız zaferin besmelesini çekmeye geldik'' diyerek vatandaşları selamladı.

Çilsal, ''Biz bu yola çıktığımızda, sizlerin bize sahip çıkacağınızdan hiç şüphemiz yoktu. Biz nasıl ki 'Mevzuubahis vatansa, gerisi teferruattır' diye yola çıkmışsak, elbette vatandaşlarımız da bize bu şekilde sahip çıkacaktır. Bakan Talas'ın adayını Kayseri'den getiriyorlar. Büyükşehirin adayı her zaman zorla, istemeye istemeye çıkıp tekrar tekrar aday olan birisi. O da yetmiyor, yerini kime devredeceğini de hazırlayarak geliyor. Gün, birlik, beraberlik, bütünlük günüdür. Gün, Kayserimizin daha iyiye, daha güzele yürümesini istiyor isek, insanların huzurunu bozmadan birbirine sarılmasını istiyor isek, CHP bayrağı altında toplanma günüdür'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından hizmete açılan seçim bürosunda vatandaşlarla sohbet eden ve dertlerini dinleyen CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, Talas Belediye Başkan adayı Nazlı Erdoğan ve beraberindekiler, daha sonra Durdu Erdoğan isimli kadının evini ziyaret etti. Ziyarette misafirlerine çemen, tulum peyniri, reçel, zeytin, yoğurt, patates kızartması ve çay ikram eden Durdu Erdoğan, ''Hoşgeldiniz, yolunuz açık olsun'' dedi.

Durdu Erdoğan'ın misafirperverliğinin kendilerini duygulandırdığını ifade eden İl Başkanı Mustafa Ayan ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, Anadolu insanının her şeyin en güzeline layık olduğunu ve ülkede yaşanan olayları, hiçbir Anadolu insanının hak etmediğini ifade ettiler.

CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal ve partililer, Kepezli vatandaşlarla bir süre daha sohbet ettiler.

Bakmadan Geçme