CHP HEDEF BÜYÜTTÜ

Gazetemizi ziyaret eden CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin hedef büyüttüklerini belirterek 'İlk genel seçimde ortalama yüzde 12,5 olan oyumuzu yüzde 20'ye, yıllardır 1 olan milletvekili sayımızı da ikiye çıkartacağız. Ülke çapında da artık yüzde 35'i bulacağımıza inanıyorum.' dedi. Keskin, belediye seçimlerinde de iddialı olduklarını kaydetti.

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, Kayseri'den artık 2 milletvekili çıkartacaklarını söyledi. İl Sekreteri Nihat Ersoy, İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gültekin, İl Eğitim Sorumlusu, Eğitim Sekreteri Sabri Nasuhoğlu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Duran Teke'den oluşan bir heyetle gazetemizi ziyaret eden Keskin hedef büyüttüklerini belirterek 'İlk genel seçimde ortalama yüzde 12,5 olan oyumuzu yüzde 20'ye, yıllardır 1 olan milletvekili sayımızı da ikiye çıkartacağız. Ülke çapında da artık yüzde 35'i bulacağımıza inanıyorum. Bu yüzden telaşa giren AKP yönetimi anketlerin çoğunu kamuoyundan gizliyor.' dedi.

'Belediyelerde de iddialıyız'
Yerel seçimlerde de iddialı olduklarını söyleyen Keskin sözlerini şöyle sürdürdü:
'Biliyorsunuz 1994'e kadar Büyükşehir Belediye Başkanı bizdeydi. Ama maalesef şu anda Büyükşehir Meclisinde dahi tek üyemiz var. O da Sarız Belediye Başkanımız. Niyetimiz seçimde artık meclis grubu oluşturabilmek… Merkez ilçelerden bir tanesini ve taşra ilçelerinden bazılarını kazanmayı hedefliyoruz. Zira partimize büyük teveccüh var. MHP'den hatta AKP'den bir kısım oylar bize yöneliyor.'

Başarılı olmak için çok gayret gösterdiklerini kaydeden Keskin 'Yeni dönemde tüm teşkilatlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Adeta evlerimizi partiye taşıdık. Şehrimizde sosyal demokratların zaten yüzde 20 civarında bir oy potansiyeli var. Bu potansiyele çok rahat ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Zaten sosyal demokrasi farklı inanç ve görüşleri, STK'ları güvencesi altında buluşturan bir şemsiyedir. 7 Haziran'da da büyük, somut projeler ortaya koyduk. Bu gayretlerimiz sonucunda başarılı olacağımıza, Kayseri'de çıtayı artık daha da yükselteceğimize inanıyorum.' dedi.

FETÖ mağdurları
15 Temmuz sınavından CHP olarak başarıyla çıktıklarını belirten Başkan Keskin, FETÖ ile mücadeleyi sonuna kadar desteklediklerini ancak yeni mağdurlar oluşmasını istemediklerini belirterek 'şu ana kadar bize başvuran mağdur memur sayısı 1200'ü buldu. İl yönetimi olarak varsa haksızlıkların giderilmesi için uğraşıyoruz.' diye konuştu. Keskin, FETÖ'nün siyasi kanadına hala ulaşılamadığının da altını çizdi.

Belediyelere eleştiri
Belediyelere de çeşitli eleştirilerde bulunan heyet mensupları 'havaalanına, hastaneye, terminale uğramayan bir raylı sistem olur mu?' dediler. Kayseri yollarının çok parçalı olduğunu belirten heyettekiler, trafik ışık sisteminin de yetersiz olduğunu söylediler.

Objektif habercilik
Feyzullah Keskin, samimi bir havada geçen görüşme sırasında gazetemizle ilgili, görüşlerini de açıklayarak 'Özellikle son dönemde gerçekleştirdiğiniz objektif haberciliği takdirle karşılıyor, yenilenmeyi ve değişimi fark ediyoruz.' dedi. (Kayseri Gündem)

Bakmadan Geçme