''CANİLERE AF YOK ''

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel Kobani'yi bahane ederek ülkeyi ateşe veren ve 38 cana kıyan Vandallara acınmayacağını sert bir mesajla duyurdu.


Koban'ide yaşanan olayları bahane ederek sokağa inen ve ülkeyi bir kaos ortamına sürüklemek isteyen Vandallara tepki yağmaya devam ediyor. 11 Ekim tarihine kadar devam eden olaylarda 2 Emniyet görevlisi şehit oldu. Çıkan çatışmalarda 5 örgüt mensubu ölü olarak yakalandı. 275 kişi tutuklandı. 8 belediye binası 68 parti hizmet binası 161 emniyet binası 240 okul binası 2 bin 39 bina zarar gördü. Olaylarda 415 masum insan yaralanırken, insanlar dindar oldukları için işkenceye maruz bırakıldılar.
Olayların ardından başta siyasi aktörler olmak üzere vatandaş ve sivil toplum kuruluşları yapılan sokağa inme çağrısı ve saldırganlığı sert bir dille eleştirerek kınadılar.  
Yaşanan olaylara karışanlara ilişkin bir mesajda AK Parti Kayseri Milletvekili yaşar karayelden geldi. Daha önce Bingöl de polislerimizi şehit eden teröristlere yönelik sert bir mesaj yayınlayan Karayel,'' Bingöl'deki menfur saldırıyı gerçekleştiren PKK teröristlerini anında tespit ederek Geberten güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum'' demişti. 
Karayel sokak olaylarına karışanlara yönelik  yaptığı açıklamada, '' Bayrak ve Atatürk büstünü, Kızılay araçlarını 1113 kamu ve özel binayı,1177 kamu ve özel araçlarını  yakan,38  cana kıyan bu  canilere af yok '' dedi.  

HABER: MESUT DAVARCI 

Bakmadan Geçme