Çağrı Dergisi'nin yeni sayısı beğenildi

Kayseri Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Yayın ve iletişim Kulübü Bülteni Çağrı Dergisi son çıkan sayısı ile okurları ile yeniden buluştu.

  Çağrı, son sayısında Çanakkale Zaferi'nin 100.yıldönümü, İnsan Hakları ve Namaz konularını öğrencilerin yazı ve katkılarıyla işledi.

Ayırca 'Namazın güzelliklerini, İlk Peygamberler diyarı Kudüs'ü bu dergide keşfetmek mümkün. 'Furkan Doğan Anadolu Lisesi Genç Yazarlarının Sesi' olarak sunulan Çağrı Dergisi ekibi, öğrenci ve öğretmenlerden oluşuyor.  

Dergide  okula dair etkinlikler de yer alıyor. Etkinlikler arasında 10 Aralık Dünya İnsan Hakları vesilesi ile okulda düzenlenen 'İnsan Hakları Sergisi, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl duzenlenen 'Kuran-ı Güzel Okuma ve Ezan Okuma' yarışmasına katılacak öğrencilerin seçimi ve okul rehberlik servisi ve bazı öğrencilerinde katkılarıyla mahallelerinde bulunan Suriyeli mültecilere yapılan yardım ve giyecek toplama kampanyasından bahsediliyor.

Dergi İslam, tarih ve insanlığı ilgilendiren konuları öğrencilere işleme fırsatı sunarak onların manevi anlamda gelişimlerine de katkı sağlıyor. (Seda Fırın)

Bakmadan Geçme