Büyükşehir'den Onarım İhalesi

Büyükşehir Belediyesi şehir içindeki parklarda yapılacak olan onarımlar için iki ayrı ihale yaptı. İhaleler sonucu 16 parkta çalışma yapılacak.Büyükşehir Belediyesine ait İnönü, Fuar, Pastırmacılar, Yavuz Selim, Yesevi, Tuna ve Cırgalan...

Büyükşehir Belediyesi şehir içindeki parklarda yapılacak olan onarımlar için iki ayrı ihale yaptı. İhaleler sonucu 16 parkta çalışma yapılacak.

Büyükşehir Belediyesine ait İnönü, Fuar, Pastırmacılar, Yavuz Selim, Yesevi, Tuna ve Cırgalan Parklarında muhtelif onarımların yapılması için gerçekleştirilen ihaleye iki firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 388 bin 699 TL olan ihaleye katılan Gökışığı İnşaat 498 bin 134 TL, Başaran İnşaat ise 504 bin 982 TL teklif verdi.

Kıranardı, Gesi, Demirciler, TOKİ, Beştepeler, Gültepe, Seyyid Buhaneddin, Altınoluk ve Erciyes Günübirlik parklarında yapılacak olan muhtelif onarımlar için gerçekleştirilen ihaleye de yine iki firma iştirak etti. Yaklaşık maliyeti 346 bin 508 TL olan ihalede, Başaran İnşaat 389 bin 675 TL, Gökışığı ise 469 bin 826 TL teklif verdi.

Bakmadan Geçme