Büyükşehir Belediyesi'nde Sosyal Denge Sözleşmesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyeler ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen imza...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyeler ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen imza törenine; Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve sendikaya üye vatandaşlar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, 'Bugün burada yetkili sendika olan Bem-Bir-Sen'imiz, Kayseri Büyükşehir Belediyemiz ve diğer belediyelerimiz ile birlikte Sosyal Denge Sözleşmesi imzalayacağız. Bu sözleşmenin şimdiden hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Alacağımız ücretin ve ücretlerin çalışan arkadaşlarımız açısından bereketli olmasını yüce Mevla'dan niyaz ediyorum. Biz sendika olarak bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda özellikle belediyelerde yapılan hizmetleri Türkiye genelinde istiyoruz. Kayserimizi de başta büyükşehir olmak üzere yapmış olduğu çalışmalardan dolayı ilçeleri ile birlikte, ekibi ile birlikte, çalışanlar ile birlikte bir ekip ruhu içerisinde bu ülkeye ve bu millete hizmet etmenin ne demek olduğunu ve hizmetin en güzelini bu milletin hak ettiğini bilerek yapılan çalışmayı da takdİr ediyoruz ve burada sevgili başkanlarıma yapmış oldukları bu ekibin başında bulunan insanlarımızı tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum' dedi.

Kayseri'den övgü ile bahseden Turbay, 'Gerçekten Kayserimiz bir Avrupa kenti değil, Kayserimiz bir Avrupa şehri değil, Kayseri'miz bir dünya kenti olma noktasında hızlı bir şekilde sizlerin o ince gergef gergef dokuduğunuz o çalışmalar sayesinde her geçen gün daha hızlı bir şekilde büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Türkiye ölçeklerinin üzerinde bir gelişme gösteriyor' diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de Kayseri için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Özhaseki, 'Bizler belediyeyiz. Sizlerde bu işin yükünün sırtlanan arkadaşlarımızsınız. Elimizden geleni şehrimize yapmaya çalışıyoruz. Şehirlerin arasında müthiş bir rekabetin yaşandığını, ülkeler arasında devasa işlerin rekabet ortamında hızla sürdüğü bir şehirde bizde kendimize gelen günlerde iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Çünkü insanlar baki değil, fanidir. Eserleri ile anılırlar. Bugünler geçer bugünlerde söylenenler geçer ama ne yapmışsanız o kalır. Bizde Kayseri'ye bütün hür bir açıdan bakıyoruz. Sadece belediye olarak verilmiş yol, su, alt geçit, üst geçit gibi olaya dar bir açıdan bakmaktansa bu şehri komple kalkındırmanın yolunu arıyoruz' dedi.

Konuşmaların ardından sözleşme imzalandı. Program, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme