Büyükkılıç, Mim-sin'li Hanımlarla Bir Araya Geldi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Kadın Kolları tarafından Mim-Sin bölgesi Şirintepe mahallesinde düzenlenen 'Sabah kahvesi' mahalle toplantısına katıldı.Şirintepe Mahallesindeki programa Melikgazi...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Kadın Kolları tarafından Mim-Sin bölgesi Şirintepe mahallesinde düzenlenen 'Sabah kahvesi' mahalle toplantısına katıldı.

Şirintepe Mahallesindeki programa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yanı sıra AK parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı ve AK Parti Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, 'Teşkilatlarımızın yüz akı hanım kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. AK Teşkilatın, AK hanımları olarak size düşen büyük görevler var. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi önümüzdeki 30 Mart seçimlerinde de sizlerin gayreti, mücadelesi, özverisiyle alnımızın Ak'ı ile Ak Kadrolar işbaşına gelecektir' dedi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren hizmet aşkıyla Melikgazi'nin her köşesini adeta bir nakkaş misali nakış nakış işleyerek bugün herkesin yaşamak istediği ve gıpta ile baktığı bir ilçe konumuna getirdiklerini ve Türkiye'de referans belediye olarak anılan bir ilçe konumuna geldiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, 'biz bu çalışmaları yaparken analarımız, bacılarımız, kardeşlerimiz olan Siz hanım kardeşlerimizden çok büyük destek aldık.Hepinize minnettarız ve şükran duyuyoruz. Mimarsinan bize 2009 yılından itibaren bağlanan insanı ile doğası ile çok güzel ve farklı bir bölgemizdi. 2009 yılından itibaren bize bağlanan diğer 6 bölgede olduğu gibi geçen beş yıl süresinde Mimarsinan da Melikgazi'nin standardı yüksek hizmetlerinden istifade etti. Mim-Sin bölgesinde şu anda asfaltsız yolumuz kalmadı.Sosyal tesisimizin yakın zamanda temelin attık ve inşaat hızla devam ediyor.Sağlık ocağı ile ilgili olarak gerekli protokoller yapıldı ve inşallah en kısa süre içerisinde çalışmalar başlayacak. PTT ihtiyacını da belediye zabıta hizmet binası olarak kullanılan tesisimizi bu kuruma tahsis ederek çözümledik. Parklarımızı daha donanımlı ve daha kullanılabilir hale getirdik.Hanımlarımız için kurs merkezi açarak, mesleki eğitim kurslarını katılmalarını ve meslek sahibi olmalarına imkan sağladık. Okullarımızın çevre düzenlemelerini yaparak, spor salonları yaparak bu bölge gençlerinin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağladık'' diye konuştu.

Hanımların sık sık alkışları ve tezahüratları ile konuşmasına devam eden ve hanımlara her zaman pozitif ayrımcılık yaptıklarını ve yapılan çalışmalara bakıldığında bunun çok güzel tespit edilebileceğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, 'Her şeyi yaptık, bitti demiyoruz, daha yapacağımız çok işimiz, projemiz var. Planlarımızı hayata geçirebilmemiz için sizlerin desteğine, sizlerin gayretine ihtiyacımız var. Hep birlikte el ele gönül gönüle, çalınmadık kapı bırakmadan, kimsenin arkasından konuşmadan sadece yaptıklarımızı anlatarak, özveri ile gayretle çalışacağız ve başaracağız,bundan kimsenin şüphesi olmasın' dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, mahalleli çocukları da unutmadı ve onlara Melikgazi Belediyesi tarafından eğitim amaçlı olarak hazırlanan Satranç Kitabından hediye etti.

Bakmadan Geçme