Bünyan Belediyesi'nde herkes için hizmet

İlçe genelinde birçok mahallede yol yapım çalışmalarını sürdüren Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Yünören, Akmescit ve Yeni Süksün Mahallelerinde başlatılan kilit parke yol döşeme çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

Bütün Şehir Yasası ile Kayseri'nin en çok belde belediyesi kapanan ilçesi durumunda olan Bünyan'da alt ve üst yapı çalışmalarıyla ilçe merkezini modern adımlarla geleceğe hazırlıyor. Bütün Şehir Yasası ile hizmet sınırlarına dhil olan eski belde ve köylerde de en büyük sorunlardan biri olan yol sorununa çözüm getirmeye devam ediliyor.

Bünyan Belediyesi ekipleri aynı anda birçok mahallede yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce belde belediyesi olan Yeni Süksün ve Akmescit Mahalleleri ile yine yeni mahalle olan Yünören'de kilitli parke yol yapım çalışmaları başladı ve devam ediyor. Belediye ekipleri, belirli bir program dahilinde yoğun tempoda çalışıyor.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, 'Özellikle Bütün Şehir Yasası ile ilçeye sonradan bağlanan mahallelerin yol sorunlar vardı. Bu sorunları çözmek adına gayretle çalışıyoruz ve çözüyoruz. Amacımız ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamaktır.' dedi.
Bünyan Belediyesi yeni yolların yanı sıra spor sahaları, çocuk parkları, mesire alanları ve sosyal tesisler inşa edip hizmete sunarak bu mahallerde sosyal hayatın canlı kalmasını sağlıyor. Vatandaşlar ise gayretli çalışmalarından dolayı Başkan Şinasi Gülcüoğlu ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Kurumsal Haber

Yorumlar 2
Kadir Çelik 19 Ağustos 2016 11:47

Bünyan Bir daha sizin gibi çalışkan ve becerikli bir Başkan göremez emeğinize sağlık

kayaltı salih 19 Ağustos 2016 11:46

voarolllll baskan

Bakmadan Geçme