Bostan AVM 2. şubesini açtı

2015 yılında ilk şubesini Talas'ta açan Bostan AVM, 2. şubesini Kocasinan Mahallesi Marifet caddesinde hizmete soktu.

Bostan AVM İşletme Müdürü ve Ortağı İbrahim Doğan, kurumsal marketler zinciri yerine eski düzen mahalle marketi düşüncesiyle yola çıktıklarını belirtti. Doğan, yaygın market ağı olan diğer marketlerin yanında Kayseri'ye has yerel market olarak hizmete hazır olduklarını ifade etti. Bilinen market ürünlerinin yanında ülkemizin çeşitli yörelerinin tatlarının da marketlerinde bulunduğunu belirten Doğan, organik, sağlıklı ve en taze ürünlerin tespitinde özenle çalıştıklarını kaydetti.
20 kişiye istihdam kapısı
Doğan şunları söyledi, 'Bursa'nın Trabzon'un Erzurum'un ve birçok şehrin ürünlerini Bostan AVM'de en taze şekliyle bulmak mümkün. Bostan AVM meyve sebze reyonunda bir gün değil her gün halk günü olarak belirlendi. Bunun yanında temizlik, zücaciye, hırdavat, oyuncak ve daha birçok reyonda bölge halkına hizmet veren Bostan AVM'nin pasta ve tatlı reyonunda usta ellerle, özel olarak imal edilen ürünler bulunmaktadır. Ülkemizin bir süredir içinde bulunduğu duruma karşın yatırıma devam eden Bostan AVM yaklaşık 20 kişiye istihdam imkanı sağlamaktadır.'
Yatırımlarının devam edeceğini belirten Doğan, ilerleyen süreçte yeni projelerle Kayseri halkına hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.
Bostan AVM'nin bir başka hizmetinin de İnci Köşk Fast Food Restaurant olduğunu dile getiren Doğan, 'İnci Köşk'te mesleklerinde uzman ustalar tarafından hazırlanan birbirinden güzel ve lezzetli tatlar bölge halkının damak tadına hitap etmektedir. Önce İnci Köşk lezzet durağına sonra Bostan Avm'de alışveriş keyfine tüm Kayserimiz davetlidir. ' açıklamasında bulundu.
Haber/Fotoğraf: Fatma Ural/Turgay Akova

Bakmadan Geçme