Boğazlıyan'da 2 bin kişilik Şeker sofrası

Kayseri Şeker tarafından organize edilen Şeker Sofrası bu defa Boğazlıyan'da kuruldu. Yöneticilerin çiftçiler ve aileleri ile birlikte bir araya geldiği iftar sofrasına 2 bin kişi katıldı.

Kayseri Şeker tarafından başlatılan İftar sofraları sürüyor. Şeker ailesi bu kez Boğazlıyan'da bir araya geldi.
Boğazlıyan Şeker iftar sofrasına, Kaymakam Davut Sinanoğlu, Boğazlıyan Cumhuriyet Savcı ve Hakimleri, Sarıkaya Cumhuriyet Savcısı, İlçe Müftüsü Mehmet Güler, Boğazlıyan Belediye Başkan Yardımcıları, Ahmet Deniz ve İbrahim Beyaz, Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç, AK Parti Boğazlıyan Teşkilat Başkanı Osman Düğenci, MHP Boğazlıyan İlçe Başkanı İbrahim Tamer, CHP İlçe Başkan Vekili Mehmet Aktaş, İl Genel Meclis Üyeleri Bayram Eroğlu ve Dursun Yıldız, Banka Müdürleri, STK Başkanları Dernek Başkanları, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu, Harun Halıcı, Hurşit Dede, Halis Lektemur, Kurulu Üyeleri; Av. Kaan Savruk, Mehmet Güntay, Menderes Baran, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atilla Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdulkadir Güneş, İsmail Avşar Mustafa Demir, Nizamettin Çatak, Abdullah Borazan, Genel Müdür yardımcıları Osman Canıtez, Hulusi Yüksel, Kayseri Pancar Kooperatif Müdürü İsmet Aksoy, Muhtarlar ve çiftçiler aileler katıldı.
Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu buradaki konuşmasında 'Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif'e kavuşmayı nasip eden Yüce Allah'a sonsuz hamd ve senalar olsun. Bu vesileyle hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Bu vesileyle bizleri bir araya getiren Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'a ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkür ediyorum. Ayrıca yakın zamanda Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden seçilen değerli Başkan'ı ve yeni Yönetim'i tebrik ediyorum. Bundan önce olduğu gibi yeni dönemde de çiftçilerimizin hakkının öncelendiği, alın terinin hakkaniyetle karşılandığı ve böyle bir çalışma anlayışının daha da güçlendiği bir dönem olacağına inanıyorum. ' dedi.
Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise konuşmasında; Kayseri Şeker'in şirket batak noktasından bugün Türkiye'de bilançosu, finansal durumu itibariyle Türkiye'nin en iyi, en itibarlı kuruluşlardan birisi haline geldiğine dikkat çekti ve 'Hedefimiz, çiftçiyi daha güçlendirmek, yapılacak yatırımlarla istihdama katkı sağlamak' dedi.
'Boğazlıyan'ın yatırımı daha fazla hak ettiğini düşünüyorum.' diyen Başkan Akay şunları söyledi:
'Boğazlıyan ve fabrikalara bağlı çiftçilerin refaha ermesi, gelirlerinin artması noktasında gece gündüz demeden çalışmaktayız. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Başkan Akay ayrıca; ülke kalkınmasında herkesin üzerine görev düştüğünü de belirterek, 'Türkiye kalkınma yolunda önemli merhaleler kat ediyor, Türkiye güçlenme noktasında büyük mesafeler kat ediyor Allah'a şükür. Ülkemiz her geçen gün daha da büyüyor, daha gelişiyor. Ama çiftçimizin de bu gelişen, büyüyen, kalkınan Türkiye'de hak ettiği payını alması lazım. Milli gelirden hak edilen payını alması lazım. Onun için de çiftçilerimize daha başarılı bir hizmet sunulması lazım. Daha başarılı, daha geniş imkanlar sunulması lazım. Çiftçi kalkınsın ki Türkiye kalkınsın.'
Tebrik ziyaretleri sürüyor
Diğer yandan Boğazlıyan muhtarları Kayseri Pancar Kooperatifinin 64. Olağan Genel Kurulu sonrasında göreve yeniden seçilen Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Hüseyin Akay'ı tebrik ettiler. Başkan Akay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
İHA

Bakmadan Geçme