Birlik olursak önümüzde kimse duramaz

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu Türk milletinin birlik ve beraberliğini koruduğu süreci birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozamayacağını belirterek, AK Parti'nin seçim öncesi yaptığı vaatleri bir bir yerine getirdiğini söyledi.

 AK Parti Kayseri İl Teşkilatı'nda nöbetçi vekil uygulaması sürüyor. Partinin bu haftaki nöbetçi vekili Sami Dedeoğlu oldu.

Dedeoğlu, Ak Parti Genel Başkan Danışmanı Taner Yıldız ve İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ile parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında iktidar olarak hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgiler verdi. 

Hükümet'in seçim vaatlerinin tamamını gerçekleştirdiğini belirten Sami Dedeoğlu, 'Hamdolsun hükümetimiz 3 aylık vaatlerini yüzde 100, 6 aylık vaatlerini ise yüzde 30'unu gerçekleştirmiş bulunmakta. Reformları ise yüzde 70 oranında gerçekleştirdik. ' dedi.

Kalkınma hamlesinden vazgeçmedik

'Dünyadaki ekonomik krize rağmen IMF ile olan borcumuzu sıfırlayıp 3. köprü ve havalimanı ile birlikte 100 milyar dolara yakın kalkınma hamlesinin başlatıldığı bir dönemde iç ve dış şer güçlerin devreye girmesiyle gezi olayları başlatıldı. Buna rağmen yatırımlarımızdan ve kalkınma hamlesinden vazgeçmedik' diyen 'Dedeoğlu şunları söyledi:

'Büyümelerimiz tam hızıyla devam ederken birileri Türkiye'nin ayağına prangalar takmaya çalıştı. 17-25 Aralık paralel çetenin darbe girişimi oldu. Sonra 6-7 Ekim olaylarını çıkarmaya çalıştılar. Kim ne yaparsa yapsın, Türkiye 78 milyon insanıyla birlik ve beraberlik içerisinde olduğu müddetçe Allah'ın izniyle milletimizin önünde kimse duramaz.'

Tapu ve yol sıkıntısı kalmayacak

Dedeoğlu ayrıca Kayseri'de yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgiler vererek ilerleyen zamanlarda tapu ve yol konusunda kentin bir sıkıntısının kalmayacağını dile getirdi.

Türkiye'nin iradesine engel olamayacaklar

Dedeoğlu'ndan sonra AK Parti Genel Başkan Danışmanı Taner Yıldız, söz aldı. Yılıdız konuşmasına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ederek başladı.

23 Nisan 1920'nin, Türk milletinin vatanını düşmandan kurtarmak için duruma el koyduğu ve milli iradeyi ön plana çıkardığı bir tarih olduğunu belirten Taner Yıldız, 'Milli iradenin her zaman olduğu gibi vesayetçiler tarafından engellenmeye çalışıldığı yalnızca bugünün gerçeği değil. Ama şu da bir gerçek ki, bundan 96 yıl önceki Türkiye'nin egemenliğinin, milli birlik ve beraberliğinin düşmanı bugün tamamen çehresini değiştirmiş durumda. Ama PKK terör örgütüyle beraber Türkiye'nin geleceğine dinamit koymak isteyenler, hendek açmak isteyenler, emniyet güçlerimize ve Türkiye'nin iradesine engel olmak isteyenler, hiçbir zaman muvaffak olamayacaklar.

İleriye dönük daima ümit var

Türkiye'nin eski sıkıntılarıyla, yoksulluklarıyla beraber değil, gelişen, büyüyen, ilerleyen yanıyla beraber olacağına vurgu yapan Yıldız, 'Türkiye bütün yönleriyle beraber normalleşecek. Türkiye artık eski sıkıntılarıyla, yoksulluklarıyla beraber değil inşallah gelişen, büyüyen ve ilerleyen yanıyla olmuş olacak. O yüzden ileriye dönük daima ümitvarız. Ülkemizi kötü göstermek isteyenlere, sıkıntılı göstermek isteyenlere fırsat vermeyeceğimizi kendimizden daha değerli gördüğümüz çocuklarımıza armağan edilen bu 23 Nisan'da herkesin ümitvar olmasını isterim' diye konuştu.

Haber-Fotoğraf: Ramazan KARAKUŞ

 

 

 

 

Bakmadan Geçme