BESYO'DA FETÖ PROPAGANDASI İDDİASI

Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Çolak, Erciyes Üniversitesi'nde öğrencilere FETÖ lideri Fetullah Gülen'den övgüyle bahsedilen ders notu dağıtıldığını iddia ederek, "Erciyes Üniversitesi'nde neler oluyor?" dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Çolak'ın sosyal medya hesabından yayınladığı belgelerden Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nda (BESYO) dağıtıldığı anlaşılan notların 3. sınıf öğrencilerine ait olduğu görülüyor.
Üzerinde 4 Ekim 2017 tarihi yer alan notlarla ilgili olarak Başkan Volkan Çolak, yine sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Rektör, Dekan, öğretim görevlileri ve tüm devlet yetkililerini göreve çağırarak şu ifadelere yer verdi:
'Üniversitemizin sevgili rektörüne sormak istiyorum; BESYO'da çalışma notu olarak öğrenci kardeşlerimize dağıtılan ders notlarında FETÖ terör örgütü elebaşının övgüyle anlatılmasının amacı nedir? Amacı okumak olan gençlerimizin beyinleri, halen algı yönetimleri ile terör örgütüne mi çekilmektedir. Bu rektör, dekan o koltuklarda ne iş yapmaktadır? Halen üniversitelerimiz içinde yuvalanmış terör örgütü yandaşları mı bulunmaktadır? Bir de soruyorum; Ülkücülerin almış olduğu öğrenci konseyinin çalışmalarına sürekli engel olmalarının amacı aynı sofrada maklube yemedikleri için midir? Bu konunun, Rektörün, Dekanın, Öğretim görevlilerinin araştırılmasını tüm devlet yetkililerinden önemle rica ediyorum.'


Haber: Ufuk ÇAMDAL

Bakmadan Geçme