Belediyedelerde Çalışan İşçilerin İkramiye Sevinci

Hizmet İş Sendikasına bağlı Kayseri Büyükşehir Belediyesi, KASKİ Genel Müdürlüğü, Kocasinan, Melikgazi ve Talas Belediyelerinde çalışan işçilere gününde ikramiyelerinin ödendiği bildirildi.Konuyla ilgi bir açıklama yapan Hizmet-İş...

Hizmet İş Sendikasına bağlı Kayseri Büyükşehir Belediyesi, KASKİ Genel Müdürlüğü, Kocasinan, Melikgazi ve Talas Belediyelerinde çalışan işçilere gününde ikramiyelerinin ödendiği bildirildi.

Konuyla ilgi bir açıklama yapan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, 6772 sayılı yasa gereği ödenmesi gereken 2014 yılı ikinci dilim 13 yevmiye ikramiyelerinin işçilerin hesaplarına yattığını açıkladı.

Özdemir, açıklamasında şunları kaydetti:

''İkramiyelerin yatması bu mübarek Ramazan ayında işçilerimizi olduğu kadar bizleri de memnun etti. İşçilerimizin ve ailelerinin rahat ve huzurlu bir Ramazan geçirmesini sağlayacaktır. İkramiyeleri yatıran belediyelerimizde tek kuruş işçi alacağımız da kalmamıştır. Şu ana kadar maaşlarımız ve ikramiyelerimiz gününde işçi arkadaşlarımızın hesaplarına yatmıştır. Bu vesile ile başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki olmak üzere belediye başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz de belediye işçileri olarak halka hizmet, Hakk'a hizmet anlayışıyla kendi bölgelerimizde belediye başkanlarımıza ve halkımıza elimizden geldiği kadar zaman mefhumu gözetmeden hizmet etmeye çalışacağız. Bu vesile ile üyelerimizin, ailelerinin ve tüm Kayserili hemşehrilerimizin mübarek Ramazan aylarını kutluyorum'' dedi.

Bakmadan Geçme