'Bazı şeyler zamanında düşünülmeli'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Boydaklar hakkında konuştu. Erdoğan, 'Boydaklar'dan iki isim içeride. Aileden mektup yazanlar, randevu isteyenler var. Ben yargı makamı değilim ki. Bazı şeyler zamanında düşünülmeli...' dedi.

 Özhaseki'nin neyi kastettiğini bilmiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hırvatistan ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Mehmet Özhaseki'nin 'Paralel Yapı fabrika ayarlarına dönerse, mücadele sona erer'  açıklamasının sorulması üzerine Erdoğan, ' 'Fabrika ayarları' ile neyi kastettiğini bilmiyorum. Ama Mehmet Bey'in de paralel yapı ile mücadelede kararlı biri olduğunu biliyorum. Kayseri'de paralelle bağlantılı olduğu ortaya çıkan bir yapı da var: Boydaklar. Şu anda ikisi içeride. Aileden bize mektup yazanlar, randevu talep edenler de var. Ama ben yargı makamı değilim ki. Bazı şeyler zamanında düşünülmeli…' ifadelerini kullandı.

Bilindiği gibi Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile Yönetim Kurulu Üyesi kardeşi Memduh Boydak Fetullahçı Terör Örgütü'ne üye olma ve FETÖ/PDY'ye finans desteği sağladıkları gerekçesiyle tutuklanarak Sincan F tipi kapalı cezaevine nakledilmişti.

Kayseri Gündem

Bakmadan Geçme