Başkanlar personelle bayramlaştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bayram sonrası ilk mesai gününde personelle bayramlaştı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, atölye tesislerinde, fidanlık tesislerinde, zabıta hizmet binalarında, temizlik garajında ve belediye hizmet binasında çalışanların geçmiş bayramlarını kutladı. Belediye personeliyle bayramlaşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise ilk olarak atölye çalışanlarını ziyaret etti. Develi Belediyesi'nde de bayramlaşma töreni düzenlendi.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, mesai saatinin başlamasıyla birlikte önce Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı'nda personelle bayramlaştı. Daire başkanları, müdürler ve tüm personelle tek tek bayramlaşan Başkan Çelik, çalışanlarla birlikte simit ve peynirle kahvaltı yaptı. Personelle sohbet eden Başkan Mustafa Çelik, bayram tatilini nasıl geçirdiklerini sordu.


Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı'nda personele hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, kazasız belasız nice bayramlar temennisinde bulundu. Ramazan ayının bir yenilenme ayı olduğunu da belirten Başkan Çelik, 'Rabbim huzur içinde kazasız belasız nice bayramlara eriştirsin. Bayramlar eş dost ve akrabaların bir araya gelmesine de vesile oluyor. Allah bu birliğimizi bozmasın. Ramazan ayı bir anlamda yenilenme ayıdır. İnşallah Ramazan ayının verdiği yenilenmeyle çok daha şevkle çalışacağız. Yaptığınız çalışmalar nedeniyle hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı gayretle çalışacağınızdan eminim.' diye konuştu.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik daha sonra belediye hizmet binasında çalışan personelle bayramlaştı. Belediye içerisindeki tüm birimleri tek tek gezen Başkan Mustafa Çelik, daha nice bayramlara sağlıkla ulaşılması temennisinde bulundu.

Melikgazi'de bayramlaşma

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, atölye tesislerinde, fidanlık tesislerinde, zabıta hizmet binalarında, temizlik garajında ve belediye hizmet binasında çalışanların geçmiş bayramlarını kutladı.

Çalışanların bayram ziyaretlerini daha rahat bir zaman içerisinde gerçekleştirebilmeleri için bayram sonrası ilk mesai günü bayramlaşmayı uygun bulduklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye çalışanlarının birbirleri ile saygı, hoşgörü ve sevgi ile çalışmalarını sürdürdüklerini bu açıdan Melikgazi Camiasının adeta büyük bir aile olduğunu kaydetti.

Büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar ile diğer sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel faaliyetlerde, çalışanlarının emeğinin olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, beş ilçesi bulunan Kayseri merkez nüfusunun neredeyse yarısına hizmet verildiğini ve hizmetlerin iyi bir planlama ve koordinasyon ile aksatılmadan devam ettirildiğini söyledi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, referans ve örnek belediyeciliğin temelinde personelin birlik, beraberlik, uyum ve dayanışmasının bulunduğunu 11 Temmuz sabahı bunu daha da artırarak hizmet ve yatırım zincirlerine devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

Kocasinan'da bayramlaşma

Belediye personeliyle bayramlaşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise ilk olarak atölye çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Çolakbayrakdar, daha sonra belediye hizmet binasında görev yapan personelle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. 
Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi atölyesinde Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Veterinerlik ve Park-Bahçeler Müdürlüğü personeliyle teker teker bayramlaştı. Törene Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik de katıldı.


Kocasinan Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, 'Ömür sermayesi tükeniyor. Bir Ramazan Bayramı da geçti. O yüzden zamanımızı iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bizler eşref-i mahlûk olan insana hizmet etmek için çalışıyoruz. Bunun sorumluluğu içerisinde hareket ediyoruz. Bu noktada sizler de hafta sonu, bayram ve tatil demeden çalışıyorsunuz. Bundan dolayı teşekkür ediyorum. Hizmetleriniz daim olsun. 'İşçinin hakkını alın teri kurumadan önce ödeyin' öğretisi, bizim için çok önemlidir. Bize verilen kanun ile sizin maaşlarınızın farkını bayram öncesi yatırdık. Bu imknları bize sunan ve kanunun çıkmasını sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımıza, Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum.' İfadelerini kullanarak, daha nice huzurlu bayramlar dileğinde bulundu.


Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik de kısa bir konuşma yaparak, Ramazan ayı içerisinde ilk toplu sözleşmeyi Kocasinan Belediyesi'yle yaptıklarını hatırlattı. Çelik; 'Başkanımızın talimatıyla bayram öncesinde de maaş farklarımız üyelerimizin hesaplarına yattı. Bayram öncesinde bize çifte bayram yaşatan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a çok teşekkür ediyorum.' şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Çolakbayrakdar, hizmet binasına geçerek burada görev yapan personelle bayramlaştı.

Develi'de bayramlaşma

Develi Belediyesi'nde de bayramlaşma töreni düzenlendi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen törende, Başkanı Mehmet Cabbar, yardımcıları Abdullah İslamoğlu, Mustafa Temur ve Mehmet Güçlü ile birlikte Belediye personeli katıldı.
Her birimin bayram tebriğini ayrı ayrı kabul eden Başkan Cabbar, 'Mübarek Ramazan günlerini eda edip bayramına da erişmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah Ramazan Bayramının Belediyemiz çalışanlarına ve Belediyemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.' açıklamasında bulundu.

Kayseri Gündem

Bakmadan Geçme