Başkan Özhaseki Kayseri'nin Eski Ve Yeni Halini Anlattı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yapılan çalışmaları 'Kayseri'nin Eski ve Yeni Hali' olarak anlattı.Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti'nin İl Danışma Meclisi'nde, 'Şehrin yaklaşık...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, yapılan çalışmaları 'Kayseri'nin Eski ve Yeni Hali' olarak anlattı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti'nin İl Danışma Meclisi'nde, 'Şehrin yaklaşık 50 yerinde seyyar satıcılar vardı. Bayram geldiğinde binlerce seyyar vardı. Her taraf işgalli idi. Bu görüntüler tarihe karıştı. Kayseri'de ne kadar at arabası ve at varsa satın aldık. Bunları köylere dağıttık. Kim istediyse atları ve arabaları onları verdik' dedi.

Başkan Özhaseki, 'Şehirde 12 milyon metrekare alanda çevre düzenlemesi yaptık. Bölge otoparkları yaptık. 45 bin araçlık otopark var. Türkiye'de bir rekordur. Tarihi eserleri de restore ettirdik. Yüzlerce eser ayağa kaldırıldı. Sahabiye medresesini de ayağa kaldıracağız. Bu işler yapılırken sosyal belediyeciliği de ihmal etmemek lazım' diyerek, yapılan 10 bin çalışma olduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme