Başkan Çelik'ten rektör Güven'e ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 Çelik, konuşmasında; Erciyes Üniversitesi'nin bilimsel çalışmalarıyla göz dolduran ve diğer üniversitelerle birlikte şehrin bilimsel anlamda gelişmesine büyük katkıları olan bir üniversite olduğuna vurgu yaptı. Çelik ayrıca, Erciyes Üniversitesi'ne belediye olarak her zaman destek olmaya devam edeceklerini, bugünkü ziyaretinin amacının, büyükşehir belediyesi olarak Erciyes Üniversitesi'ne katkılarının hangi noktalarda olabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunmak olduğunu söyledi.

 

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven ise, Başkan Mustafa Çelik'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Erciyes Üniversitesi ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin her zaman iş birliği içerisinde olması gerektiğini, her iki kurumunda şehrin gelişmesi açısından ciddi katkılara imza attığının altını çizdi. Şehirle birlikte üniversitelerin de büyüdüğünü hatırlatan Güven, Erciyes Üniversitesi'nin, Kayseri'de ve ülke çapında bilimin gelişmesine katkı sağlama konusunda çalışmalar yapan bir üniversite olduğunu, bu bakımdan yerel yönetimlerle olan iş birliğinin geliştirilmesinin çok önemli olduğunun vurgusunu yaptı. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından görüşme sona erdi.

 

 (Kurumsal haber)

Bakmadan Geçme