Başkan Çelik'ten siyasi partilere ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 15 Temmuz sonrasında tüm Türkiye'de yaşanan birlik beraberlik ortamının pekişerek devamı için Kayseri'den katkı vermeye devam ediyor. Çelik, bu kapsamda AK Parti, MHP ve CHP İl Başkanlıklarını ziyaret etti.

'Birlik beraberliğin sürmesini diliyorum'

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilk ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'na yaparak İl Başkanı Baki Ersoy'la bir süre görüştü. Ziyarete MHP ilçe başkanları da katıldı.
15 Temmuz ve sonrasında ülkemizin zorlu bir süreç geçirdiğini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, 'Eğer bugün hepimizin yüzü gülüyorsa ve işimizde gücümüzdeysek, geçirdiğimiz zorlu süreçte ülke ve millet olarak vatana, bayrağa, millete sahip çıkmamızla mümkün oldu' dedi. MHP İl Başkanı Baki Ersoy da yaptığı açıklamada, Başkan Çelik'in bu ziyareti düşünmüş olmasının kendileri açısından sevindirici olduğunu belirtti. 15 Temmuz sonrasında iktidar ve muhalefetin göstermesi gereken tavrı gösterdiğini ifade eden Ersoy, 'İlk geceden itibaren tüm partilerle beraberdik' dedi.
'Kayseri Türkiye'ye örnek oldu'
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ikinci ziyaretini CHP İl Başkanlığı'na yaparak İl Başkanı Feyzullah Keskin ile görüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Feyzullah Keskin de konuşmasında Başkan Çelik'e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Bu ülkede hep birlikte yaşadığımızı belirten ve olabilecek olumsuzlukların herkese yansıyacağını ifade eden Keskin, 'Kayseri bu süreçte güzel bir sınav verdi. Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen demokrasi nöbetlerini herkes sahiplendi. Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeki ortak deklarasyon da Türkiye'de ilkti. Tüm partiler saldırının karşısında durdu. Umarız böyle olaylar bir daha yaşanmaz. Hepimize geçmiş olsun' diye konuştu.


Kurumsal Haber

Bakmadan Geçme