BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ OKUL İNCELEMESİNDE

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile birlikte Safa Özel Eğitim İş Uygulama Okulu'na belediye teknik ekibi ile bir ziyarette bulunarak yapılan çalışmaları yerinde görüp incelemelerde bulundu

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile birlikte Safa Özel Eğitim İş Uygulama Okulu'na belediye teknik ekibi ile bir ziyarette bulunarak yapılan çalışmaları yerinde görüp incelemelerde bulundu. 
Okul Müdürü Mustafa Engür ile öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Memduh Büyükkılıç, okula yapılan yatırım ve hizmetleri bizzat gezerek yerinde inceledi ve yetkililerden hem yapılan çalışmalar, hem öğrenci sayısı, hem de servis yolu ve dersler hakkında bilgiler aldı.
Melikgazi İlçe sınırları içerisinde özel ve kamu kurumlarına ait olmak üzere 18 anaokulu, 79 İlköğretim, 64 orta öğretim ve 55 lise okulu olmak üzere 216 eğitim kurumunun yer aldığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç 'İlçemizde belediye olarak gerekli tedbirler ve çalışmaları tamamladık. Yaz tatili süresince okullarda spor ve basketbol sahası, okul içi tadilat ve bakım ile tüm okullarda bahçe ve çevre düzenleme çalışması yaptık. Ayrıca yine ilçe sınırları içerisindeki tüm okullarda haşarata karşı birden çok ilaçlama çalışmasını yerine getirdik. Safa Özel Eğitim İş Uygulama Okulu'nda çevre ve bahçe düzenlemesi yaptık, oturma bankları yerleştirdik' dedi.
Eğitime ve Öğretime yapılan hizmet ve yatırımların aslında geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye olarak eğitim kurumlarına yatırım ve hizmetlerin artırılarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme