Başbakan Erdoğan'a Destek İçin İnsan Zinciri

Kayseri Kardeşlik ve İyilik Platformu, yolsuzluk operasyonu ile gündeme taşınan ve son günlerde artan hükumete yönelik eleştiriler karşısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 'İnsan Zinciri' oluşturarak destek verecek.Kayseri Kardeşlik...

 Kayseri İyilik ve Kardeşlik Platformu, Pazar günü 'Başbakan ile el ele' insan zinciri oluşturarak başbakanın yanında olduklarını gösterecek bir yürüyüş gerçekleştirecek. Cumhuriyet Meydanı Bürüngüz Camii önünde başlayacak olan yürüyüş 5 Ocak günü saat 12.30'da başlayacak ve Tramway güzergahında devam edecek. Toplanma yerleri olarak Tramway durakları belirlenirken, platform, Kayseri halkını aileleri ile birlikte Başbakanla el ele vermeye ve kurulan zincire halka olmaya davet ediyor.  İnsan zincirinin, Tramwayın Belsin durağı ile Doğu garajı arasında oluşturulması amaçlanıyor.

       Platform, organizasyonu bir basın duyurusu ile bildirdi. Bildiride yapılacak organizasyonun nedeni ise şu şekilde dile getirildi; 'Ülkemizde hükümetimiz ve başbakanımıza karşı kurulmuş 17 Aralık komplosu, yolsuzluk ambalajına gizlenmiş bir darbe girişimidir. 17 Aralık komplosu milletin hükümetini hedef almıştır. 17 Aralık komplosu bunun da ötesinde, Milli iradeyi hedef almıştır. Biz İyilik ve Kardeşlik Platformu olarak Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a 'Dik dur eğilme - Kayseri seninle' diyoruz.'

Haber: Bünyamin Gültekin

Yorumlar 6
yılmaz 08 Ocak 2014 13:07

ortadaki durum dik durulacak gibi değil ki. bakan çocukları kervanına izmirde bakan akrabalarıda katıldı. neresinden bakarsanız bakın durum bu. maalesef güneş balçıkla sıvanmıyor.

m.eke 07 Ocak 2014 07:05

kayseri gündem,nerde insan zinciri:)))))) sizde olmuşsunuz ::))

halit 06 Ocak 2014 09:12

katılım alt seviyedeydi yalakalardan başka aklı başına gelen halk yoktu...

ahmet 06 Ocak 2014 01:24

şisirme haber 300 bilemen 500 kişi vardı:)) akp bitmiştir,medya gerçekleri yaz

mehmet 05 Ocak 2014 22:28

allah yolsuzluk yapanlara da bunu bilerek gizleyenlere de gün yüzü göstermesin umarım yayınlanır,saygılar

Hakan YİĞİTTÜRK 05 Ocak 2014 19:09

ne kadar boş işlerle uğraşıyor bizim millet? adam çalmış hala koruma altına almaya çalışıyorsunuz? biraz mantıklı olun ortada bir yolsuzluk yoksa neden bakanlar görevden alındı ? ya da emniyet müdürleri ? gözünüzü ne zaman açacaksınız ?

Bakmadan Geçme