Bakü'lü Hasta Dünyam Hastanesi'nde Şifa Buldu

Azerbaycan'ın Bakü kentinden Kayseri'ye gelen bir kişi Dünyam Hastanesi'nde By-Pass olduktan sonra şifa buldu.Azerbaycan'ın Bakü kentinden Kayseri'de bulunan bir akrabasının yanına gelen 48 yaşında ki Necef Tagiyev, Kayseri'de rahatsızlanınca,...

Azerbaycan'ın Bakü kentinden Kayseri'ye gelen bir kişi Dünyam Hastanesi'nde By-Pass olduktan sonra şifa buldu.

Azerbaycan'ın Bakü kentinden Kayseri'de bulunan bir akrabasının yanına gelen 48 yaşında ki Necef Tagiyev, Kayseri'de rahatsızlanınca, Dünyam Hastanesi'ne başvurdu. Burada yapılan tetkiklerin ardından kalp damarlarında darlık olduğu tespit edilen Tagiyev, Dünyam Hastanesi Kalp Damar Cerrahisinde ameliyata alındı. Ameliyatın ardından bilgiler veren Dünyam Hastanesi doktorlarından Uzman Doktor Altan Koç, hastanın sağlığına kavuştuğunu söyledi. Koç, 'Hastamız Azerbaycan Bakü'den geldi. Damarlarında ciddi darlık olduğu tespit edilmiş, hastanemize geldiğinde koroner anjiyo yaptık. Üst damarlarında darlık olduğu için acil By-Pass yapıldı. Şifaya kavuştuğu için hastamızı yardın taburcu edeceğiz' ifadelerini kullandı.

İlgilerinden dolayı Dünyam Hastanesi'ne minnettar olduğunu söyleyen Bakülü Necef Tagiyev de, ' Ameliyatım çok güzel geçti. Ağrılarım tuttuğu için Dünyam Hastanesi'ne geldim. Burada beni çok güzel karşıladılar. Muayene ettiler. Güzel baktılar. Dünyam Hastanesi'nin doktorlarına minnettarım. Azerbaycan adına çok teşekkür ediyorum' dedi.

Bakmadan Geçme