Bakan Özhaseki muhtarlarla buluştu

Melikgazi İlçesinde bulunan 81 mahalle muhtarı ve aileleri Melikgazi Belediyesi'nin ev sahipliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katıldığı 'Muhtarlar Günü Kutlu Olsun' programında bir araya geldi.




Muhtarlar Günü programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra, Vali Süleyman Kamçı, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke de katıldı.



Melikgazi Belediyesinin Muhtarlar için düzenlediği özel programda muhtarlarla bir arada olmaktan sevinç ve mutluluk duyduğunu belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki: 'Ne zaman Kayseri ile ilgili bir program çıkarsa keyifle geliyoruz. Tabi ki Melikgazi, Kayseri'nin eski yerleşim yeri, ismi de Kayseri'yi fetheden komutandan geliyor. Tüm eski mahallelerimiz bu tarafta. Benimde vazifeye başladığım yer Melikgazi. 4 yıl süre ile görev yaptığımız Melikgazi'de büyük çabalar ve gayretler içerisinde oldum, çalıştık gayret ettik. Memduh Başkanımızı yıllardır tanırım. Melikgazi'nin gelişmesi ve büyümesinde çok büyük emekler sarf etti, etmeye de devam ediyor. En büyük özelliği çok çalışkan ve uyumlu olmasıdır. Bu güzel organizasyonda sizlerle muhabbet etmiş olduk, hasret giderdik. Allah razı olsun buraya kadar teşrif ettiğiniz için; hepinizi saygıyla selamlıyor, Muhtarlar Gününüzü can-ı gönülden tebrik ediyorum.' dedi.



Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise şunları söyledi:



'Yoğun programları olmasına rağmen muhtarlar günü programımıza katılmalarından dolayı bakanımıza teşekkür ediyorum. Melikgazi Bakanım diye zaman zaman takılıyorum. Melikgazimizin, Kayserimizin ve ülkemizin en gayretli, problemlerine en vakıf olan böyle bir değerinin aramızda olması bizler için keyif ve gurur vericidir. Hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı bakanımıza teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler, kamu kurum kuruluşları, STK'lar olarak kendi içimizde dayanışmamız şehrimize bereket olarak yansımakta, dışarıdan gelenler bunu daha çok hissetmektedir. Bizlerin mahallelerdeki temsilcisi, adeta damarlarımız olan gayretli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Melikgazili olmak bir ayrıcalık.'



Diğer yandan Kocasinan Belediyesi tarafından da bölgedeki muhtarların katılımıyla günün anısına yemekli toplantı düzenlendi. Toplantıya Bakan Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Vali Süleyman Kamçı'da katıldı. Seyrani Mahalle Muhtarı Gülten Özdemir, Bakan Özhaseki ve Vali Kamçı'ya toplantı öncesinde çiçek takdim etti.

Kurum haberi

Bakmadan Geçme