'AŞKIN ENGELLERİ YOK ETTİ'

Kayseri'de Kardeşlik ve İyilik Platformu tarafından düzenlenen 'Başbakan ile el ele' etkinliğinde Kayserili vatandaş ellerinde Türk bayrağı ve Başbakan maskeleriyle el ele tutuştu. Yaklaşık 15 noktada miting havasında geçen etkinlikte 35 kilometrelik insan zinciri oluşturuldu.

Kayseri'de Kardeşlik ve İyilik Platformu tarafından düzenlenen 'Başbakan ile el ele' etkinliği binlerce Kayseriliyi bir araya getirdi. Yaklaşık 30 bin vatandaşın katıldığı etkinlikte, 10 bin maske ve 10 bin bayrak dağıtıldı. Yüzlerine başbakan maskesi takan vatandaşlar, hep bir ağızdan atılan sloganlar ile başbakana olan sevgilerini dile getirdiler. 

'Aşkın engelleri yok etti'

 Genç, yaşlı, kadın, erkek binlerce vatandaş hep bir ağızdan başbakana destek sloganları atarken, binlerce pankartın içinde biri vardı ki herkesi duygulandırdı. Engelli bir vatandaşın tekerlekli sandalyesi üzerinde açtığı 'Aşkın engelleri yok etti' pankartı gören herkesi duygulandırdı.

'Adım Pembe desteğim hep seninle'

Açılan pankartlar ile içlerindeki başbakan sevdasını gün yüzüne çıkaran bir bayan vatandaş ise hazırlamış olduğu pankart ile görenleri tebessüm ettirdi. 'Adım Pembe desteğim hep seninle' pankartıyla Başbakana desteğini ve sevgisini gösterdi.

'Gözyaşları sel oldu'

Bürüngüz camii önünde Başkan ve ülkemiz için yapılan dua esnasında gözyaşlarını tutamayan vatandaşlar hıçkırıklar içinde edilen duaya min dedi.

'15 noktada miting havasında geçti'

Yaklaşık 15 nokta da bir araya gelen vatandaşlar insan zincirine el verdi. Daha sonra buluşma noktalarından aynı anda hareket eden vatandaşlar, yine sloganlar eşliğinde miting havasında Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Cumhuriyet meydanında toplanan binlerce vatandaş atılan 'Astınız, zehirlediniz, dondurdunuz, Yedirmeyiz' , 'Dik dur eğilme Kayseri seninle' sloganları attıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

Yorumlar 1
zorbey bozkurt 07 Ocak 2014 12:39

zavallı engellim kandırıldıgını bilmiyorki miting için beleş olan tranvayın belediye araçlarının normalde özürlülere ücretli oldugu tek ilin kayseri oldugunu bilse gidermiydi soruyorum hasekiye tranvay ve ötöbüsler neden ücretli özürlülere heryerde ücretsizkken

Bakmadan Geçme