Apartmanda fuhuş nöbeti

Gevher Nesibe Mahallesi'ndeki bir apartmanda fuhuş yapıldığını fark eden bina sakinleri sabaha kadar nöbet tutmaya başladı. Bina girişine elektrik sobası yerleştirerek adeta kamp kuran erkekler nöbetlerinde o daireye gelen müşterileri binaya sokmuyorlar. Bina sakinlerinin evlerine giriş çıkışlarda huzursuz olduğunu dile getiren bina yöneticisi Mustafa Etlikçi, fuhuş yapan kiracının gideceği güne kadar nöbet tutmaya devam edeceklerini söyledi.

Kayseri'nin merkezinde yer alan Gevher Nesibe Mahallesi'ndeki apartmanlarına bir ay önce taşınan dört kişilik ailenin fuhuş çetesi olduğunu öğrenen bina sakinleri büyük huzursuzluk yaşıyor. 14 ailenin oturduğu binanın erkekleri apartman girişinde nöbet tutarak fuhuş için gelenleri kovmaya başladı. Polisin suçüstü baskın yaptığı fuhuş çetesinin sakinlerini tedirgin ettiğini anlatan yönetici Mustafa Etlikçi 'Binamıza girip çıkan yabancılardan dolayı ailelerimiz huzursuz oluyorlar. Binaya giriş çıkışlarda asansöre binmeye dahi korkar oldular. Sakin ve mütevazı bir binamız var. Apartmanımızın huzuru fuhuş yapan yeni kiracılar tarafından bozuldu. Bütün bina sakinleri olarak bu kiracıları istemiyoruz' dedi.

Fuhuş için yanlışlıkla taziye evine geldiler

Apartman sakinleri ile birlikte elektrik sobası başında gece nöbetinde görüştüğümüz yönetici Etlikçi fuhuş yapmak için gelenlerin manevi değerlere saygıları olmadığını belirterek 'Binamızda rahmetli olan bir komşumuzun taziyesi vardı. Fuhuş yaptıran ailenin kiraladığı daire ile taziye evinin kadınları aynı katta bulunuyordu. Fuhuş için gelen müşteriler, yanlışlıkla taziye evinin kapısını çalıp, kızları çağırmasını istemiş. Tam karşıdaki fuhuş çetesi yanlışlığı fark edince, hemen erkekleri kendi dairelerine almışlar. Aileler bu olaydan sonra, iyice tedirgin ve huzursuz oldular. Markete gitmeye bile korkuyorlar. Geçtiğimiz günlerde Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği baskın yaptı. Evi mühürlemek için bir süreç olması gerekiyormuş. Biz de bu evi kapattırana kadar nöbet tutmaya devam edeceğiz' şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Ahmet Bolat

 

Bakmadan Geçme