Ankaragücü maçı Kadir Has'ta

Spor Toto 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Kayseri Erciyesspor'un hafta sonu lider Ankaragücü ile oynayacağı karşılaşma rakip takımın talebi doğrultusunda Kadir Has Stadı'na alındı. Ankaragücü'nün şampiyonluk turu atmayı beklediği mücadeleye yaklaşık 20 bin taraftarın geleceği öğrenildi.



Ankaragücü kulübü, kendisi için şampiyonluk niteliği taşıyan maçta Erciyesspor'dan karşılaşmanın Kadir Has Stadı'na alınmasını talep etmişti. Başkent temsilcisinin talebine olumlu cevap veren mavi-siyahlılar gerekli yazışmaları yaparak yetkililerden gelecek cevabı beklemeye koyulmuşlardı. Önce Büyükşehir Belediyesi'nden daha sonra ise Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelen olumlu cevabın ardından daha önce Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Sahada oynanması kararlaştırılan mücadele Kadir Has Stadı'na alındı.
İlaç gibi gelecek
Karşılaşma, mavi-siyahlılar açısından bulunduğu konum itibarıyla fazla bir önem arz etmiyor gibi gözükse de tribün geliri açısından bir hayli önemli. Sezon başından bu yana ciddi manada maddi sıkıntı çeken mavi-siyahlılar için bu maçtan elde edilecek gelir ilaç gibi gelecek.

20 bin taraftar bekleniyor
Ankaragücü'nün şampiyonluk turu atmayı beklediği mücadeleye yaklaşık 20 bin taraftarın geleceği öğrenildi. Batı Alt Tribün 50, diğer tribünler ise 20 TL olarak belirlenirken, 15 bin adet biletin Ankara'ya gönderilerek taraftarlara ulaştırılacağı bildirildi. Bunu yanı sıra 5 bin kadar bilet ise Kadir Has Stadı gişelerinden satılacak.
Lider ile son sıradaki takımın maçına sahne olacak mücadele Pazar günü 15.30'da oynanacak.
Haber: Ramazan KARAKUŞ

Bakmadan Geçme