Anayurt Caddesi Yenilendi

Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol yapım ekipleri, Mevlana Mahallesi olarak bilinen Anayurt bölgesindeki Anayurt Caddesinin eskiyen asfaltını yeniledi.1 kilometre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki caddede yapılan çalışmalarla...

Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yol yapım ekipleri, Mevlana Mahallesi olarak bilinen Anayurt bölgesindeki Anayurt Caddesinin eskiyen asfaltını yeniledi.

1 kilometre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki caddede yapılan çalışmalarla ilgili bilgeler veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, 3 bin ton sıcak asfaltın kullanıldığını açıkladı. Başkan Yıldırım, yeni kurulan üretim tesisiyle Talas'ın asfaltta kısa sürede çok yol almaya başladığına dikkat çekerek, 'Talas şimdiye kadar görülmemiş bir asfalt hizmetine kavuşuyor' dedi.

İlçenin adeta şantiyeye döndüğünü belirten Başkan Yıldırım, her yerde asfalt çalışmasının sürdüğünü kaydetti. Başkan Yıldırım, 'Yeni asfalt üretim tesisimizle birlikte eskisinin 24 saatte yaptığı asfaltı şimdi 2 saatte üretiyoruz. Daha önceleri planlanan yerlere üretilen asfalt yetmediği için serilemiyordu ancak şimdi bu sorun ortadan kalktı. Artık Talas'ımızda asfalt serilmemiş bir yolumuz kalmayacak. Bunun için durmaksızın çalışarak planlamalar yapıyoruz' ifadelerini kullandı.

Mevlana Mahallesinin Talas'ın nüfus ve öğrenci yoğunluğu bakımından hareketli olduğuna dikkat çeken Başkan Yıldırım, 'Bu mahallemizdeki Anayurt Caddesi önemli bir bağlantı noktasını oluşturmakta. Bu nedenle artık ömrünü tamamlamış asfaltın yerine daha modern ve kaliteli asfalt serildi. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerken, sürücülerimizden hız yapmamalarını temenni ediyorum' diye konuştu.

Bakmadan Geçme