ANADOLU GÜNEŞİ BW ENERJİ İLE PARLADI

'ANADOLU GÜNEŞİ ELEKTRİK ÜRETİYOR' Buluşması BW ENERJİ Ana sponsorluğunda gerçekleşti. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın ardında kürsüye Çıkan BW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERESİN konuşmasında Türkiye yatırımlarından ve gerçekleşecek projelerden bahsetti.

 Eresin konuşmasında;

'Firmamızın özelliklerinden biri sadece Yatırımcılar için 'Ges, Res, Hes' yapmak değil, Ülkemizi ve Şehrimizi Belediyelerimizle birlikte, beraberlik içerisinde güzel Projeler Çıkararak ülkemize yararlı olmaktır.' Diyerek Yenilenebilir Enerjinin sosyal sorumluluk boyutuna dikkat çekti.


Ayrıca daha kapsamlı hizmet için kurulan ortaklıklardan bahseden Mehmet Eresin Akdeniz Bölgesinde ALDO B&W Enerjinin kurulumunun gerçekleştirildiğini, Çorum Bölgesi için Ahlatcı grup ile ortaklık kurulmakta olduğunu ve Gildemeister birlikteliği ile orta Doğu Pazarına açılım yapıldığını belirtti.


Güçlü partnerleri ile hem ulusal hem de uluslararası rekabette başarılı olmayı hedefleyen BW Enerji ortaklıklarıyla çok daha güçlendiğini belirterek Sektörde ki başarılarının artacağını belirtti.


Eresin son olarak  'Gildemeister ile Aldo B&W Energy 20 yıl sorunsuz çalışan ve geleceğin Enerji çözümü olarak adlandırılan, Enerji Depolama sistemini Türkiye'ye getirip, fabrikasını kuracaktır. Gildemeister ile yaptığımız bu çalışmadan dolayı onur duyarız.' Diyerek konuşmasını tamamladı.

Bakmadan Geçme