Ali Köse Baro'ya yine aday

Kayseri Barosu'nda önümüzdeki ay gerçekleştirilecek Baro Başkanlığı seçimleri öncesinde Avukat Ali Köse adaylığını açıkladı. Köse 2 yıl önceki seçimde de aday olmuştu.

Kayseri Barosu'nda seçim heyecanı yükseliyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından (facebook) adaylığını açıklayan Avukat Cavit Dursun'un ardından Avukat Ali Köse'de yine sosyal medya hesabından aday olduğunu açıkladı.

Avukat Ali Köse adaylığını facebook hesabından 'Kayseri Baromuz için adayız' şeklindeki konu başlığı ile duyururken şu ifadelere yer verdi:
'Hukuktan ayrılmayan, meslek örgütü kimliği her zaman önde olan, Avukatın mesleki, ekonomik ve sosyal sorunlarına katılımcı ve önyargısız anlayışla çözümler üretmeye çalışan, Enerji ile tecrübeyi, akıl ile cesareti birleştiren, demokratik, şeffaf, saygın bir baro için; Meslek ilkelerimize sahip çıkarak meslektaşların sorunlarını önde tutan, Genç, dinamik ve aktif baro yönetimi anlayışını hedefleyen, Hukukun üstünlüğüne inanan, temel hak ve hürriyetlerin savunucusu, kadın ve çocuk haklarına duyarlı, bağımsız ve tarafsız bir yargı için mücadele veren, meslektaşlar arasında ayrım gözetmeyen, sosyal, çözüm odaklı, faal ve etkin bir baro için; Birlikte kazanmak ve birlikte yönetmek için Kayseri Baromuzun 2016 yılı Genel Kurulunda başkanlık ve diğer kurul üyelikleri seçimlerinde adayız.'

2014 seçimlerinde de aday olmuştu
Avukat Ali Köse 18-19 Ekim 2014 tarihlerinde yapılan Olağan Genel Kurulda da Baro Başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı.

Köse'nin listesinde ise şu isimler yer alıyor:
Baro başkan adayı
Av. Ali Köse

Yönetim kurulu adayları
Av. Şirin Yarımçam
Av. Alpaslan Sel
Av. Mustafa Utku Sarı
Av. Hülya Cengiz
Av. Abdullah Özbek
Av. Musa Baynal
Av. Kamer Aslan
Av. Hacı Osman Özülkü
Av. Berna Türkmen
Av. Adem Kılıç

Disiplin kurulu adayları
Av. Yalçın Azgıt
Av. Fatih Mehmet Daloğlu
Av. Derya Ergüven
Av. Umut Gülmez
Av. Cenap Güneş

Denetleme kurulu adayları
Av. Mesudiye Çetinol Ertürk
Av. Ayhan Boyraz
Av. Burak Güneş

TBB delege adayları
Av. İsmihan Gülser Üçok
Av. Halide Yücel
Av. Murat Şirvanlı
Av. Rasim Altop
Av. Sedat Karabulut

Haber: Ramazan KARAKUŞ

Bakmadan Geçme