Aktif Eğitim-sen Kayseri Şubesi Başkan Vekili Turgay Yolcu:

Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şubesi Başkan Vekili Turgay Yolcu, 'Kötü günlerinde üyelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz' dedi.Aktif Eğitim-Sen yeni doğmuş bebekler için hazırlanan battaniyeleri, üyelerine küçük bir hatıra olarak...

Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şubesi Başkan Vekili Turgay Yolcu, 'Kötü günlerinde üyelerimizin yanında olmaya devam ediyoruz' dedi.

Aktif Eğitim-Sen yeni doğmuş bebekler için hazırlanan battaniyeleri, üyelerine küçük bir hatıra olarak hediye ediyor. Şube binasında hazırlanan aktif bebek battaniyelerini dağıtmaya başlayan sendika, kız çocuklar için pembe, erkekler için mavi olarak düşünülen battaniyeleri üyelerin beğenisini topladı.

Aktif Eğitim Sen Kayseri Şubesi Başkan Vekili Turgay Yolcu, 'Sendikamız başta tüm üyelerinin olmak üzere eğitim camiasının tüm fertlerinin mutlu ve üzgün fark etmeksizin her zaman yanında olmak istiyoruz. Bu minvalde aktif bebek battaniyesi de bu yönde küçük bir adım. İnşallah farklı sürprizlerimiz her zaman olacak. Bu vesileyle bebeğimize hayırlı ömür diler, ailesiyle beraber mutlu ve huzurlu yaşamasını temenni ederim' dedi.

Bakmadan Geçme