Ak Parti'den Hacılar'a rekor teşekkürü

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'ye referandumdan çıkan rekor düzeydeki 'evet' için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut, Hacılar Belediye Meclis Üyeleri, İl yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden; Hacılarlı seçmenin referandumda örnek bir duruş sergilediğini belirterek, 'Bundan sonraki seçimlerde de aynı dik duruşu göstereceklerine inanıyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlara, yönetimlerimize, mahalle temsilcilerimize, sandık kurulu üyelerimize hepsine tek tek şahsınıza, başkanlarımın şahsına tek tek teşekkür ediyorum. 'dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, Kadın ve gençlik kollarının el birliğiyle kapı kapı dolaştıklarını belirterek; 'Yahyalı ile güzel bir rekabete girdik. Esat Öztürk başkan 'Bu seçimde sizi geçeceğiz' dedi. Biz de 'Birinciliği kaptırmayız' dedik. Elhamdülillah güzel bir seçim çalışmamız oldu ve yine 83,2 ile Kayseri'de birinci olduk. İnşallah bu rekorumuz hizmette yatırım olarak da, belediye faaliyetleri olarak da vatandaşlarımıza yansıtacağız. ' şeklinde konuştu.
Kurum Haberi

Bakmadan Geçme