AK PARTİ'DE YENİ DÖNEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin 3. Olağanüstü Kongresi'nde yaptığı konuşmada partisinin yenileneceğini belirtti. Erdoğan, yük olan belediye başkanlarının da gideceğini söyledi. Önümüzdeki günlerde kabinede de önemli değişiklikler bekleniyor. "Yeni Atılım Dönemi Demokrasi, Değişim, Reform" sloganıyla düzenlenen kongre, partide yeni dönemin de başlangıcı olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin 3. Olağanüstü Kongresi'nde yaptığı uzun konuşmada parti teşkilatlarını süratle yenileyeceklerinin altını çizdi. Erdoğan, başarısız belediye başkanları konusunda da 'Milletimize, partimize yük olan değil, yükü omuzlayan belediye başkanları ile yolumuza devam edeceğiz.' ifadesini kullandı.
Erdoğan konuşmasında konu ile ilgili olarak şunları söyledi;
'Şimdi hedefimiz, inşallah bu yılsonuna kadar teşkilatlarımızda ciddi bir yenileşmeye gitmektir. İnşallah bu Olağanüstü Büyük Kongreyle beraber il, ilçe, belde teşkilatlarımızda süratle bir yenilenmeye gideceğiz. Ardından 6 aylık bir yol haritasını da halkımızla inşallah paylaşacağız.'

Belediye Başkanlarına mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında belediye başkanlarına da önemli mesajlar verdi. Erdoğan kimlerle yola devam edeceğini şöyle açıkladı;
'Milletimize, partimize yük olan değil, yükü omuzlayan belediye başkanları ile yolumuza devam edeceğiz.'

Hükümette değişiklik beklentisi
Öte yandan önümüzdeki günlerde kabinede de önemli değişiklikler bekleniyor. Kısacası 'Yeni Atılım Dönemi; Demokrasi, Değişim, Reform' sloganıyla düzenlenen kongre, partide yeni dönemin de başlangıcı olacak.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerçekleştireceği bu önemli değişikliklerle beraber partisini 2019 seçimlerine ve 2023 vizyonuna hazırlamış olacak.
(Kayseri Gündem)

Bakmadan Geçme