Ak Parti Melikgazi Teşkilatından, Meclis Üyesi Adaylarına Plaket

AK Parti Melikgazi İlçe teşkilatı, yönetiminde olup da meclis üyesi aday adaylığı için istifa eden 9 kişiye yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket verildi.Düzenlenen yemekli toplantıya, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi Belediye...

AK Parti Melikgazi İlçe teşkilatı, yönetiminde olup da meclis üyesi aday adaylığı için istifa eden 9 kişiye yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket verildi.

Düzenlenen yemekli toplantıya, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeliği için yönetimden istifa edenler ile eşleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, ilçe yönetiminde görev yapan ve belediye meclis üyeliği için istifa eden eski ilçe yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirterek, 'Bu çalışma temposu içerisinde şehrimize ne gibi güzellikler katabiliriz, teşkilatımızla birlik örneği gösterip şehrimize nasıl artı değerler katabiliriz sürekli bu düşünceler ile hareket ettik. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde yönetim kurulumuzdan belediye meclis üyelikleri için istifa edenler oldu. Bu arkadaşlarımızın istifa etmelerine rağmen birlikteliğimiz ve dostluğumuz aynen sürecek. Allah bu arkadaşlarımızın yollarını açık etsin' dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de, Melikgazi teşkilatından belediye meclis üyeliği için istifa edenlere hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, 'Çok yoğun bir çalışma temposuna giriyoruz. Allah bu yolda hepimizi muvaffak kılsın. 30 Mart yerel seçimler dönüm noktası. Bu seçimlerin önemini ve değerini bir kez daha kavramış oluyoruz' şeklinde konuştu.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, bu gibi programların birer vesile olduğunu aslı olanın dirlik ve birliğin olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

'AK Parti teşkilatları olarak sizlerden beklentiler büyük. Milletin ümidi olan AK Parti sadece Türk milletinin değil, tüm insanlığın ve mazlumların sesi, kimsesizlerin kimsesi konumunda. Beklenti olunca sorumluluklarda bir daha artıyor. Melikgazi ilçesi 500 binin üzerinde bir nüfusu içinde barındıran en büyük ilçemiz olması nedeniyle de sorumlukları artıyor. Melikgazi daha önce belediye meclis üyeliği konusunda 37-0'ı yaşamış bir belediye. Yani bu ne demek 37 meclis üyesinin hepsini AK Parti olarak kazanmış bir belediye 2004 yılında. Şimdi belediye meclis üye sayımız 45 oldu. Dolayısı ile 45-0 olmaması için hiç bir sebep yok. Yeter ki biz çalışalım, birlik ve beraberlik içinde olalım.'

Konuşmaların ardından, Melikgazi İlçe Teşkilatında görev alan, fakat belediye meclis üyeliği için istifa eden, Kamuran Temir, Mustafa Benk, Ahmet Emirbaşoğlu, Sami Kadıoğlu, Ahmet Ulukaya, Kadir Özbakır, Cengiz Şahin, Salih Kasap ve Nabi Yeniçay'a hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

Bakmadan Geçme