Ak Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Ekici Kto'yu Ziyaret Etti

AK Parti Hacılar Belediye Başkanı adayı Doğan Ekici ve AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ı ziyaret etti.AK Parti Hacılar İlçe Belediye Başkan Adayı Doğan Ekinci,...

AK Parti Hacılar Belediye Başkanı adayı Doğan Ekici ve AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ı ziyaret etti.

AK Parti Hacılar İlçe Belediye Başkan Adayı Doğan Ekinci, ziyaret sırasında parti olarak Hacılar'da yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Başkan Hiçyılmaz, 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin demokrasinin hkim olduğu bir havada geçmesini temenni ettiklerini belirterek, Ekinci'nin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hiçyılmaz, AK Parti Hacılar Belediye Başkanı adayı Doğan Ekinci'yi yakından tanıdıklarını ve seçimi kazanmaları halinde Hacılar için çok iyi hizmetlerde bulunacaklarından emin olduklarını söyledi.

Başkan Hiçyılmaz'ın, AK Parti Hacılar Belediye Başkanı adayı Doğan Ekici ve AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut'a çalışmalarında başarılar dilediği ziyarete KTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı da eşlik etti.

Bakmadan Geçme