Agüspor Üç Turnuvada Boy Gösterecek

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından AGÜspor yeni sezon öncesinde üç turnuvaya katılarak gücünü deneyecek. Kırmızı-Beyazlı takım biri kendisinin düzenleyeceği Erciyes Cup olmak üzere BOTAŞ Cup ve S.Zarifoğlu Cup'ta...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından AGÜspor yeni sezon öncesinde üç turnuvaya katılarak gücünü deneyecek. Kırmızı-Beyazlı takım biri kendisinin düzenleyeceği Erciyes Cup olmak üzere BOTAŞ Cup ve S.Zarifoğlu Cup'ta ter dökerek eksiklerini belirleyecek.

Yeni sezon çalışmalarını milli takımlarda bulunan oyuncular ve yabancılarından yoksun olarak sürdüren Kayseri temsilcisinde yabancı oyuncuların takıma 4-7 Eylül tarihleri arasında katılacağı kaydedildi. AGÜspor eksik oyuncularının takıma katılmasından sonra ise hazırlık turnuvaları ile eksiklerini belirlemeye çalışacak. Kırmızı-Beyazlı takımın ilk katılacağı turnuva 7-12 Ekim tarihleri arasında oynanacak ve BOTAŞ, Orman Gençlik, Hatay Büyükşehir Belediyespor, İstanbul Üniversitesi, Adana ASKİ, Mersin Büyükşehir Belediyespor ve Osmaniye Gençlikspor takımlarının katılacağı BOTAŞ Cup olacak. Bu turnuvanın ardından AGÜspor 16-18 Ekim tarihleri arasında kendi düzenleyeceği ve Fenerbahçe, Beşiktaş ve Edirnespor takımlarının katılacağı Erciyes CUP'ta ter dökecek. Son olarak AGÜspor, 25-26 Ekim tarihlerinde Adana ASKİ, Mersin Büyükşehir Belediyespor ve Orman Gençlikspor ile birlikte S.Zarifoğlu CUP'ta yer alacak.

Bakmadan Geçme