Agü'de Avrupa Gençlik Bilgilendirme Haftası

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Gençlik Fabrikası tarafından 13-19 Ekim tarihlerinde bilgilendirme faaliyeti düzenlenecek.AGÜ Dil Okulu'nda gerçekleşecek bilgilendirme faaliyetlerinde öğrencilerin eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları...

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Gençlik Fabrikası tarafından 13-19 Ekim tarihlerinde bilgilendirme faaliyeti düzenlenecek.

AGÜ Dil Okulu'nda gerçekleşecek bilgilendirme faaliyetlerinde öğrencilerin eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi verilecek.

Avrupa`da 33 farklı ülkede 4000`den noktada ve Türkiye`de 68 ilde 139 temas noktası ile eş zamanlı olarak yürütülecek bilgilendirme faaliyetlerinde slogan 'Harekete Geçme Zamanı-Time to Move' olacak.

Etkinlik, Mesleki Yeterlilik Kurumu, Ulusal Europass Merkezi uzmanlarının katılımı ile 14 Ekim Salı günü 13.00`te düzenlenecek.

AGÜ öğrencilerinin yanısıra Kayseri`li gençlerde programlara katılabilecek.

Erasmus hakkında bilgi verilecek

Ayrıca, 15 Ekim Çarşamba günü saat 13.00`te düzenlenecek bilgilendirme toplantısı ile gençlere Erasmus+ ile Avrupa Fırsatları hakkında bilgilendirme yapılacak.

AGÜ Gençlik Fabrikası Eurodesk Bilgilendirme ofisi, 13-19 Ekim tarihleri arasında ofiste yüz yüze bilgilendirme yanı sıra telefon ve e-posta ile soru cevaplama hizmetleri verecek.

Bakmadan Geçme