2014 Yatırımlarında Koordinasyon Alt Yapı Çalışmalarında Bütünlük

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak ilçe sınırları içerisinde 2014 yılında yapılacak büyük ölçekli alt yapı, yol, asfalt gibi yatırımlar için diğer yatırımcı kurumların temsilleri ile birlikte...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak ilçe sınırları içerisinde 2014 yılında yapılacak büyük ölçekli alt yapı, yol, asfalt gibi yatırımlar için diğer yatırımcı kurumların temsilleri ile birlikte bir toplantı düzenleneceğini söyledi.

2014 yılında yol, asfalt çalışması, sosyal ve spor tesisleri ile büyük ölçekli ve çok amaçlı parkların yatırımlarında TEK, KASKİ, Telekom, Büyükşehir Belediyesi, Doğalgaz gibi kurumlar koordineli ve işbirliği içerisinde yatırımları gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç 'Özellikle alt yapı yatırımlarında diğer kurum ve kuruluşlar ile birlikte çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu bütünlük ilçemize yatırımların daha kısa sürede ve bütün olarak gelmesine neden oluyor. Bir bölgeye yol yapılacak ise Telekom, Doğalgaz, Kaski ve Elektrik şirketi gibi kurumların tamamının yatırımlarını yapmalarını istiyoruz. Diğer kurumlar yatırımları tamamladıktan sonra bizde yol çalışması ve asfaltlama çalışması yaparak hizmette bütünlük sağlıyoruz. Böylece yap-boz olmuyor ve ekonomik kayıplara sebep vermiyoruz ' dedi.

Her yıl yapılan bu toplantılar ile yatırımlarda kurumlar arası bütünlük sağlanarak seri ve verimli bir yatırım gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, 2014 yılı alt yapıda işbirliği ve koordinasyon toplantısına katılacak kurum ve kuruluş temsilcilerine şimdiden teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme