10 BİN KİTAP KAYBOLDU

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, tramvay duraklarına bırakılan kitapları alan bir daha getirmiyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, tramvay duraklarına bırakılan kitapları alan bir daha getirmiyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 Ekim de hayta geçirilen 'Ray Kitap' projesi kapsamında tramvay duraklarına bırakılan kitapları alan geri iade etmiyor. Şu ana kadar 10 bine yakın kitap yok oldu.
Ray Kitap projesi ile Vatandaşlar, bindiği durakta aldığı kitabı ineceği durağa kadar okuyup tekrar buradaki kitaplığa bırakacaktı ancak öyle olmadı.
Projenin başladığı tarihten bu güne kadar 10 bin kitabın bırakıldığı kitaplıklar boş durumda. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan uygulamanın çok iyi olduğunu ifade ederek, ' İnsanlarımızda okuma ve iade etme sıkıntısı var. Kitapları okuduktan sonra tekrar koysalar ne olur. Başkaları da istifade ederdi. Yanlarında götürüyorlar. İnşallah okuyorlardır' diye olaya tepkilerini dile getirdiler.
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi ise sürekli olarak eksilen kitapların yerine yenilerini takviye etmeye devam ediyor. Haber Merkezi
Yorumlar 2
Mehmet KARACA 01 Ocak 2014 13:15

projeyi hazmedemeyenler özellikle götürüp atıyor da olabilir. nede olsa haseki başkana oy vermeyen %22 lik bir kesim var.

yorumcu 31 Aralık 2013 12:14

Bu kayserililere tramvay da, tramvay duraklarinda dagitilan kitaplar da fazla.. İnenleri beklemeden hurra binmeye calisan, aldigi kitabi geri getirmeyen, hatta ikiser ucer alan kayserililere her sey fazla.. eminim evinde sobada yakanlar bile olmustur..

Bakmadan Geçme