1 Mayıs İşçi Bayramı

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, ''Toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmet sunan işçilerimizin 1 Mayıs işçi bayramını en içten duygularımla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım'' dedi.Akay, 1...

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, ''Toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmet sunan işçilerimizin 1 Mayıs işçi bayramını en içten duygularımla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım'' dedi.

Akay, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, ülkelerin gelişmesinde ve kalkınmasında önemli yeri olan fabrikalar ve iş sahalarında büyük emeği bulunan işçilerin, çalışarak hem ülke ekonomisine katkı sağlamaları hem de evine, çoluk-çocuğuna, helalinden ekmek götürme gayreti içerisinde olmalarının üstün bir meziyet olduğunu belirterek, ''İşçilerimiz bu üstünlüğü aynı zamanda topluma hizmet ederek en güzel şekilde yaşamaktadırlar. Yaşamımızın her anında işçi kardeşlerimizin emeği vardır. Toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmet sunan işçilerimizin 1 Mayıs işçi bayramını en içten duygularımla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım'' ifadelerine yer verdi.

Başkan Akay, ayrıca, İslam dininde önemli yeri bulunan 3 Aylar'ın başlangıcı olan Regaib Kandili'ni de tebrik etti. Akay, ''Mübarek Regaip Kandilinizi tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını diliyorum'' dedi.

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme