Ali Köse Baro'ya yine aday

Kayseri Barosu'nda önümüzdeki ay gerçekleştirilecek Baro Başkanlığı seçimleri öncesinde Avukat Ali Köse adaylığını açıkladı. Köse 2 yıl önceki seçimde de aday olmuştu.

Kayseri Barosu’nda seçim heyecanı yükseliyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından (facebook) adaylığını açıklayan Avukat Cavit Dursun’un ardından Avukat Ali Köse’de yine sosyal medya hesabından aday olduğunu açıkladı.
 
Avukat Ali Köse adaylığını facebook hesabından Kayseri Baromuz için adayız” şeklindeki konu başlığı ile duyururken şu ifadelere yer verdi:
“Hukuktan ayrılmayan, meslek örgütü kimliği her zaman önde olan, Avukatın mesleki, ekonomik ve sosyal sorunlarına katılımcı ve önyargısız anlayışla çözümler üretmeye çalışan, Enerji ile tecrübeyi, akıl ile cesareti birleştiren, demokratik, şeffaf, saygın bir baro için; Meslek ilkelerimize sahip çıkarak meslektaşların sorunlarını önde tutan, Genç, dinamik ve aktif baro yönetimi anlayışını hedefleyen, Hukukun üstünlüğüne inanan, temel hak ve hürriyetlerin savunucusu, kadın ve çocuk haklarına duyarlı, bağımsız ve tarafsız bir yargı için mücadele veren, meslektaşlar arasında ayrım gözetmeyen, sosyal, çözüm odaklı, faal ve etkin bir baro için; Birlikte kazanmak ve birlikte yönetmek için Kayseri Baromuzun 2016 yılı Genel Kurulunda başkanlık ve diğer kurul üyelikleri seçimlerinde adayız.”
 
2014 seçimlerinde de aday olmuştu
Avukat Ali Köse 18-19 Ekim 2014 tarihlerinde yapılan Olağan Genel Kurulda da Baro Başkanlığına aday olduğunu açıklamıştı.
 
Köse’nin listesinde ise şu isimler yer alıyor:
Baro başkan adayı 
Av. Ali Köse
 
Yönetim kurulu adayları 
Av. Şirin Yarımçam 
Av. Alpaslan Sel 
Av. Mustafa Utku Sarı 
Av. Hülya Cengiz 
Av. Abdullah Özbek 
Av. Musa Baynal 
Av. Kamer Aslan 
Av. Hacı Osman Özülkü 
Av. Berna Türkmen 
Av. Adem Kılıç
 
Disiplin kurulu adayları 
Av. Yalçın Azgıt 
Av. Fatih Mehmet Daloğlu 
Av. Derya Ergüven 
Av. Umut Gülmez 
Av. Cenap Güneş
 
Denetleme kurulu adayları 
Av. Mesudiye Çetinol Ertürk 
Av. Ayhan Boyraz 
Av. Burak Güneş
 
TBB delege adayları 
Av. İsmihan Gülser Üçok 
Av. Halide Yücel 
Av. Murat Şirvanlı 
Av. Rasim Altop 
Av. Sedat Karabulut
 
Haber: Ramazan KARAKUŞ
 

Bakmadan Geçme