• Haberler
  • Gündem
  • AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ferhat Akmermer, ziyaretlerini sıklaştırdı

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ferhat Akmermer, ziyaretlerini sıklaştırdı

Mazlum-Der Başkanı Ahmet Taş ve İHH Başkanı Şaban Sözduyar'ı ziyaret eden Akmermer, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, milletvekili seçilmesi halinde sivil toplum kuruluşları ile kol kola çalışmalar yapmayı planladığını, toplumun ihtiyaç ve sorunlarının tespitinin tek yolunun STK'larla işbirliği içinde çalışmak olduğunu söyledi.


07 Haziran seçimleri öncesi siyasi partilerin milletvekili aday adayları ziyaret turlarını sıklaştırırken, AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ferhat Akmermer, toplumun bütün kesimlerine ulaşma yolunda olağanüstü çalışmalar yapıyor.

Akmermer, önceki günde iki önemli sivil toplum kuruluşunu ziyaret etti. İlk ziyaretini Mazlum-Der Kayseri Şubesi’ne yapan Akmermer, şube başkanı Ahmet Taş ve dernek yöneticileri ile bir süre görüşerek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Mazlum-Der ziyaretinin ardından İHH Kayseri Şubesi’ne geçen Akmermer, bura da İHH Kayseri Şube Başkanı Şaban Sözduyar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaret sırasında Türkiye ve dünya sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunan AKP Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ferhat Akmermer, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, toplumların ancak STK’ların etkin çalışmaları ile dinamik bir yapıya kavuşabileceğini, STK’ların etkin olamadığı toplumlarda hem ekonomik hem de sosyal yaşamda sıkıntılar yaşanabileceğini söyledi.  

Akmermer, “Sivil toplum kuruluşları aktif ve etkin toplumlar, her alanda gelişmeye ve kalkınmaya açık toplumlardır. Allah kısmet eder, milletvekili seçilirsem, STK’larla el ele, kol kola çalışmalar yapmayı, ortak projeler üretmeyi hedefliyorum. Toplumların ihtiyaç ve sorunlarını ancak STK’lar ile birlikte tespit edebilir, birlikte çözebilirsiniz. Bu nedenle, geçmişte olduğu gibi, bugünde STK’lara büyük önem verecek, onlarla işbirliği içinde ülkemizin sorunları birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

Türkiye’nin önemli ve büyük bir ülke olduğunu ve önümüzdeki dönemlerde önemli sorunlarla karşı karşıya kalabileceğimizi kaydeden Akmermer, bu sorunların üzerinden gelebilmek için genç ve enerjik kadrolara ihtiyaç duyulduğunu,  07 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin genç- azimli ve enerji dolu yeni kadroları ile tek başına iktidara yürüyeceğini söyledi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ferhat Akmermer, ziyaretler sırasında görüşlerini şu şekilde dile getirdi.

“Bize milletvekilliği gibi kutsal bir görev nasip olursa, hakkını vermek için bütün gücümle çalışacak, sonuna kadar terleyecek ve halk için koşturacağım. Sivil Toplum ve siyaset omuz omuza görev yapmalı, halkın mutluluğu ve refahını için el ele vermelidir.  Sivil Toplum kuruluşları ile yaptığım görüşmeler benim için büyük önem taşımaktadır. Çünkü onlar toplumun nabzını en iyi tutan, sorunları en iyi bilen ve çözüm önerileri sunan kuruluşlardır. Milletvekili seçilirsem, onlardan bir dakika bile ayrılmayacak, onlarla her alanda işbirliği yapacağım.  Sivil Toplum kuruluşlarının bir anlamda sesi, gözü ve kulağı olacağım

Akmermer, Mazlum_Der ve İHH’ya yaptığı ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini belirterek, görüşmeler sırasında edindiği bilgilerden en iyi şekilde yararlanmaya çalışacağını söyledi.

Bakmadan Geçme