• Haberler
  • Siyaset
  • Ak Parti eski Kayseri Milletvekili Merkez Parti genel başkanı oldu

Ak Parti eski Kayseri Milletvekili Merkez Parti genel başkanı oldu

Ak Parti 24. Dönem Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Merkez Parti genel başkanı Abdurrahim Karslı yerine genel başkan olarak seçildi.

AK Parti 24. Dönem Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Temmuz 2014 tarihinde İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Usul ve İcra-iflas Hukuku ana bilim dalı başkanı Abdurrahim Karslı tarafından kurulan Merkez Parti’nin genel başkanı olarak seçildi. 

PELİN GÜNDEŞ BAKIR KİMDİR?

Pelin Gündeş Bakır, 1972 yılında Kadıköy'de doğdu. Aslen Kayseri'nin Melikgazi ilçesinden olan Bakır, 2011 genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Kayseri 5. sıra milletvekili adayı olmuştu ve böylece Kayseri'nin üçüncü kadın milletvekili oldu.
Bakır, Ekim 2011'de partisinin Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu ile Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi üyeliğine seçilirken 2023 yılında İYİ Parti'ye katıldı. Kayseri’den milletvekili aday adayı oldu ancak ana listeye giremedi ve sonrasında ise İYİ Parti'den istifa etmişti.

Yorumlar 3
Slm 13 Ağustos 2024 17:58

Bunun gibilere vekil olsun diye AKPARTİLİ SEÇMENİN ÖNÜNE kim referans olup çıkardıysa AKPARTİ den atılmalı.

Bekir Tekin 10 Ağustos 2024 06:19

Milletimiz bu kişiyi bile milletvekili seçti zamanında.

Ceren Balkız 07 Ağustos 2024 15:13

(DÜŞÜNÜN)...sokak köpekleri yüzünden çocuklar,yaşlılar ölüyor,sakat kalıyor.Trafik kazaları oluyor..Salgin hastalıklar yayılıyor.Insanlar sokağa çıkamıyor.. İNSANLAR zarar görürken hatta ölürken tepki vermeyenler sokak köpekleri toplanacak diye ayağa kalktı...resmi gazetede kanun çıktı...SOKAK KÖPEKLERİ DERHAL TOPLANSİN..artık bıktık...Yeter...

Bakmadan Geçme