• Haberler
  • Gündem
  • AHMET ÖZER EĞİTİM BİR-SEN GENEL BAŞKANLIĞINA ADAY

AHMET ÖZER EĞİTİM BİR-SEN GENEL BAŞKANLIĞINA ADAY

Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili ve Genel Sekreteri Ahmet Özer, Eğitim Bir-Sen Genel başkanlığı için adaylığını Açıkladı.

Ahmet Özer, Eğitim Bir-Sen Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı. Kayseri Develi doğumlu olan Özer, 2001-2008 yılları arasında Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanlığı ve Memur-Sen İl Temsilciliği görevini yürüttü. 2-3 Şubat 2008 tarihinde yapılan III. Olağan Kongrede Genel Mali Sekreter olarak seçilen Özer, adaylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Değerli Dava Arkadaşım, Eğitim-Bir-Sen'in yeni vizyon ve ufuklara çatı kimliğini koruyarak, kadim medeniyetin yol göstericiliğinde ve tecrübenin öncülüğünde yürümesi, büyümeye devam etmesi ve medeniyetimizin inşasındaki lider kimliğini sürdürmesi adına, dava arkadaşlarımızla birlikte 5.Olağan Genel Kurul için "VARIZ" diyoruz. Genel Başkan adayı olarak, yol arkadaşlarım Esat Tektaş, Murat Bilgin ve Ordu Şube Başkanımız İsmail Çelenk'le "Bismillah" diyerek yola çıkıyoruz. Yolculuğumuzun hayırla sonuçlanacağına inanıyor, dua ve desteğinizi bekliyor, Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyorum. Selam ve Dua ile. AHMET ÖZER EĞİTİM-BİR-SEN GENEL BAŞKAN ADAYI

Ahmet Özer Kimdir:

1961 Kayseri/Develi doğumludur. İlk ve orta tahsilini Tomarza'da, lise tahsilini Develi İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Bir süre Diyanet İşleri Başkanlığında çalıştı. 1984 yılında asker dönüşü Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesine girdi. 1989 yılında buradan mezun olan Ahmet ÖZER, aynı yıl Doğubayazıt İ.H.L'de öğretmenliğe, üç ay sonra da idareciliğe başladı. 1993 yılında Kayseri Pınarbaşı Lisesinde, 1996-2007 yılları arasında Kayseri merkezde değişik okullarda öğretmen ve yönetici olarak görev yaptı. En son Kayseri Sami Yangın Anadolu Lisesi müdürü iken 15 Aralık 2007 tarihi itibariyle profesyonel sendikacılık dönemine başladı.

Ahmet Özer, ilk gençlik yıllarından itibaren sosyal ve kültürel faaliyetler içinde bulunmuştur. Bunlar arasında; lise yıllarında Tomarza “Fikir Ocağı”nın kurulması, Milli Türk Talebe Birliği Develi İlçe Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği. Özel bir kolejde eğitim koordinatörlüğü, radyo programcılığı, değişik televizyonlarda eğitim programcılığı ve sunuculuğu, çeşitli gazete ve dergilerde köşe yazarlığı ve MEB tarafından yayımlanan “İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi” kitabının hazırlanmasını da sayabiliriz. 2001-2008 yılları arasında Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şube Başkanlığı ve Memur-Sen İl Temsilciliği görevini yürüten Ahmet Özer, 2-3 Şubat 2008 tarihinde yapılan III. Olağan Kongrede Genel Mali Sekreter olarak seçildi. Özer, evli ve dört çocuk babasıdır.

Bakmadan Geçme